Noțiune de căutare

De ce Schaeffler

Grupul Schaeffler dezvoltă și produce piese si mecanisme de precizie pentru tot ce este în mișcare - în mașini, echipamente și vehicule, precum și în domeniul aviației și aplicații aerospațiale.

Fiind o companie orientată spre viitor, Grupul Schaeffler a investit sume semnificative în cercetare și dezvoltare, cel mai recent în noile centre R&D din Asia și America de Nord, dar si in cel din Romania. Aproximativ 6.000 de angajați lucrează la noi produse și tehnologii în mai mult de 40 de centre de cercetare și dezvoltare din toată lumea. Deținem dreptul pentru mai mult de 16.000 de brevete și cereri de brevete. Suntem caracterizați prin inginerie creativa si soluții neconvenționale. Alți factori de succes sunt: înaltul nivel de calitate, dezvoltarea angajaților, protecția mediului și dezvoltarea susținută si orientată pe termen lung a companiei.

Grupul Schaeffler, una dintre cele mai mari companii industriale din Europa, este modelat prin responsabilitate socială și gândirea pe termen lung. Ne-am angajat să respectam standardele ridicate, sociale și etice, din Codul nostru de conduită.

Compania combina o dezvoltare strategică pe termen lung, cu metode moderne de management și locuri de muncă atractive. Creativitatea angajaților noștri și gradul lor de conștientizare a importanței performanței ne asigura menținerea avantajului fața de competiție.

Dezvoltarea personalului se caracterizează printr-o permanenta instruire. Angajații noștri beneficiază de o gamă largă de oportunități de avansare în carieră, atât in-house cat și prin transferuri temporare către alte fabrici ale Grupului Schaeffler.

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare