Noțiune de căutare

Fotbalul, un sport pentru toți iubitorii de mișcare Cupa Schaeffler la Fotbal, ediția a 11-a

Pressrelease Stage Image
Adrenalina și suspans la Cupa Schaeffler la Fotbal, ediția a 11-a

25.06.2019 | Brasov

Fotbalul nu este doar cel mai popular sport din lume, ci este și cel mai popular sport din Schaeffler România. Cu 15 echipe înscrise și cu peste 170 de participanți, lunile aprilie și mai ale acestui an au fost dedicate celor mai înfocate și interesante meciuri, în cadrul Cupei Schaeffler la Fotbal, ediția a 11-a.

În decursul a unui secol și jumătate de existență, fotbalul a produs în societate un impact ce greu poate fi cuantificat, iar impactul nu a fost pus la îndoială, deoarece merge dincolo de orice suspiciune. De-a lungul timpului, fotbalul a reușit să îmbine regulile clasice ale jocului cu o gamă de valori deosebite, precum egalitatea, dreptatea, apartenența și munca în echipă. Plecând de la această suită de valori, în 2008 s-a organizat și prima ediție a Cupei de Fotbal din Schaeffler România. De atunci și până în prezent au avut loc sute de meciuri, s-au format zeci de echipe și s-au născut o mulțime de prietenii.

Ce-a de-a 11 ediție a Cupei de Fotbal a avut loc în perioada 14 aprilie – 25 mai 2019 și a angrenat 15 echipe, formate din 174 de jucători. Sistemul de joc a fost unul similar cu cel al marilor cupe de fotbal de la nivel internațional. Astfel, toate echipele înscrise au fost împărțite în 4 grupe (A-D), în sferturi s-au calificat primele 2 echipe din fiecare grupă, iar după faza sferturilor, sistemul de joc a fost eliminatoriu.

În cele 6 săptămâni de meciuri, s-au înscris peste 300 de goluri și s-au acordat atât cartonașe galbene, cât și cartonașe roșii.

Ziua Marii Finale a fost, ca în fiecare an, un eveniment în toată puterea cuvântului. O mulțime de colegi, prieteni și membrii de familie s-au transformat pentru câteva ore în cei mai mari suporteri ai celor de pe teren, trăind la maximum suspansul și adrenalina celor mai tari meciuri. Evenimentul a debutat cu cea de-a 8-a ediție a Meciului Marilor Orgolii, în care s-au înfruntat echipa de management din zona de producție, cu echipa de management din zona departamentelor centrale. A urmat Finala Mică și Meciul Feminin, ajuns la cea de-a 6-a ediție. Marea Finală a făcut deliciul publicului, prin faptul că s-a ajuns la lovituri de la 11 metri, astfel încât desemnarea echipei câștigătoare a ținut cu sufletul la gură întreaga audiență.

Evenimentul a culminat cu premierea celor 4 echipe calificate în finale, iar în aplauzele dlui. Director, Sorin Poteras, s-au acordat și premiile speciale, dedicate celui mai bun portar, golgeter-ului ediției, dar și celei mai Fair Play echipe.

A 11-a ediție a Cupei Schaeffler s-a încheiat într-o atmosferă plăcută, în care cei câștigători au făcut hora victoriei, iar cei care nu au ajuns pe podium au făcut promisiuni că vor reveni pe teren pentru antrenamente riguroase, astfel încât, anul viitor să își poată lua revanșa.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare