Noțiune de căutare

Aniversare deosebită într-un an atipic 17 ani de Schaeffler România de succes datorită echipei agile de angajați

Pressrelease Stage Image
17 ani de fabrică - La mulți ani, Schaeffler România!

08.10.2021 | Brasov

  • Ziua aniversării, 8 octombrie, a fost una festivă, cu meniu special, muzică, quiz aniversar și mulțumiri dedicate angajaților Schaeffler
  • Schaeffler România este o locație de top al Grupului Schaeffler, datorită tehnologiei inovatoare și echipei agile și puternice de 5000 angajați
  • La Brașov sunt realizate 14 produse, pe o suprafață construită de peste 120.000 de metri pătrați, pentru sectorul de industrie și automotive

În fiecare an în data de 8 octombrie este marcată aniversarea Schaeffler România. Anul acesta s-au împlinit 17 ani de activitate „la cald”, 17 ani de când produsele și soluțiile de la Brașov ajung peste tot în lume și au impact mondial, 17 ani de când Schaeffler România este parte activă și implicată din povestea comunității brașovene.

Aniversare dedicată angajaților
Aniversarea a adus în prim plan realizările din cei 17 ani, dar ziua de 8 octombrie a fost o zi dedicată prezentului, a angajaților și a aprecierii muncii și efortului depus de fiecare dintre ei. O serie de mesaje de „mulțumesc” pentru toți angajații din companie au fost expuse la intrarea în clădirea cantinei, dar și online, pentru toți colegii care lucrează de acasă. Atmosfera de sărbătoare, sentimentul de a fi împreună, chiar și online și de a fi contribuit cu toții la ceea ce reprezintă astăzi Schaeffler România, au conturat premisele unei acțiuni reușite, pline de zâmbete și amintiri frumoase.

Quiz aniversar și meniu delicios la cantină
Aniversarea nu putea trece și fără câteva provocări dedicate angajaților, astfel compania a pus în joc 17 premii, pentru cei 17 ani de activitate, oferiți în cadrul unei tombole cu participare prin completarea unui quiz cu trei întrebări simple, disponibil atât fizic, cât și online.

Ziua s-a remarcat și datorită unui meniu deosebit pregătit de echipa cantinei din cadrul companiei, care s-au întrecut în specialități și bunătăți delicioase. De asemenea, toți angajații prezenți la cantină au primit o prăjitură aniversară, pentru a marca în mod tradițional, cu un desert, cei 17 ani.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare