Noțiune de căutare

Gala Premiilor Schaeffler România 667 de nominalizări realizate de 345 de angajați pentru 271 de colegi merituoși la Gala Premiilor Schaeffler

Pressrelease Stage Image
Câștigătorii au primit trofee pentru rezultatele pozitive obținute la finalul anului Imagini: Schaeffler

19.12.2023 | Brasov

  • Ediția a 15-a a evenimentului intern, Gala Premiilor Anuale Schaeffler România
  • 12 premii individuale, 5 premii de echipă și 3 premii speciale în cadrul ediției aniversare
  • Moment artistic și tombolă cu premii atractive pentru participanții la eveniment

Gala Premiilor Anuale Schaeffler a celebrat cea de-a 15-a ediție a evenimentului care premiază contribuțiile personale ale angajaților ce promovează și cultivă valorilor companiei în mod constant, printr-o implicare aparte, depășind adesea cadrul profesional individual. Este o recunoaștere oficială pe care compania o adresează angajaților care construiesc viitorul cu mult curaj și simț de răspundere.

Ediția aniversară, cea de-a 15-a la număr, s-a remarcat ca unul dintre cele mai apreciate evenimente de final de an, printr-un format care a adus laolaltă aria de business și de engaging în egală măsură. Totodată, Gala a oferit contextul perfect pentru a recunoaște în mod public cele mai bune rezultate ale celor ce au dat dovadă de agilitate, eficiență, performanță și excelență în 2023. Câștigătorii au fost aleși în baza nominalizărilor realizate de către angajații companiei, care au avut ocazia de a transmite aprecierile lor față de colegi, expunând în mod special rezultatele care îi califică în cursa pentru ”cei mai buni” la cele 5 categorii de premiere. 667 nominalizări și două etape de jurizare au stat în spatele procesului de desemnare a marilor câștigători.

Pe lângă premiile individuale, s-au acordat și premii pe echipă, urmărindu-se cele mai bune performanțe în funcție de indicatorii S (Safety), Q (Quality), D (Delivery), C (Costs) și M (Morale). Compania a oferit și trei premii speciale, unul pentru furnizorul anului, cel alături de care a colaborat cel mai bine în 2022 și două premii pentru întreaga activitate. Seria recunoașterilor a continuat cu o tombolă cu premii deosebite, dedicată tuturor participanților la eveniment.

Gala Premiilor Anuale Schaeffler a însemnat, pe lângă partea de nominalizări, aprecieri, recunoaștere publică și promovare a celor mai merituoși angajați, posibilitatea de a discuta despre provocările momentului si despre perspectivele de viitor alături de conducerea companiei, precum și posibilitatea a petrece timp alături de colegi, într-o atmosferă festivă, pregătită să aducă spiritul sărbătorilor mai aproape.

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare