Noțiune de căutare

Dă viață ideilor tale. La potențial maxim.
We pioneer motion
Oportunităţi pentru practicanţi

Ești student(ă) și îți dorești să iei contact cu domeniul în care ți-ar plăcea să activezi? Sau poate vrei să descoperi și alte domenii, diferite de cel în care îți desfășori studiile?

Te așteptăm pe perioada verii, timp de o lună de zile, să faci practică în următoarele domenii (și nu numai!):

Domeniile de practică

Toate departamentele și segmentele de producție menționate în ofertă, printre care amintim: Producţie; Proiectare Produse; Producţie Scule; Intreţinere; Financiar; Calitate; Resurse Umane; Protecţia Muncii şi a Mediului; Conducerea Fabricii, Managementul Proiectelor; Metrologie; Calitate; Aprovizionare și altele.

Modalitate de aplicare

Aplicarea se realizează prin trimiterea CV-ului împreună cu o copie după cartea de identitate, copie după prima pagină a carnetului de student și o scrisoare de intenție în care studentul își exprimă dorințele cu privire la locul de practică și luna în care dorește să desfășoare practica (iulie, august sau septembrie). Termenul de primire a aplicațiilor este în luna iunie a fiecărui an.

Durata practicii

Practica se desfășoară pe parcursul unei luni de vacanță dintre anii de studiu universitar, respectiv iulie, august sau septembrie.

Ce îți oferim:

  • transport gratuit
  • masă asigurată la cantina fabricii
  • după caz, cazare gratuită în căminele studențești
  • oportunitatea să afli mai multe despre domeniul de interes alături de un mentor din cadrul companiei, dar și să iei contact cu mai mulți specialiști din cadrul companiei

Vino să petreci o lună de vară alături de noi, iar după, dacă viitorul ne surâde, poate devenim și colegi pe termen lung.

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare