Noțiune de căutare

Distribuţie

Clientul este factorul determinant în ceea ce privește Grupul Schaefler. Succesul clientului nostru este si succesul companiei. Activitatea noastra de distribuţie şi vânzări poartă amprenta parteneriatul cu clienţii. Ne axăm pe asigurarea unui service cât mai performant și mai ales pe asigurarea de servicii complete de consiliere în probleme tehnice şi comerciale.

Parteneri de distribuție, oriunde la nivel mondial

Prezenţa noastră pe plan mondial, fie ea ca societate comercială, reprezentanţă regională sau reprezentanţă tehnică, asigură legătura permanentă cu clienţii noştri şi prin aceasta şi baza pentru preluarea imediată şi transpunerea în practică a cerinţelor clienţilor.

Parteneriatul ca parte a culturii organizaționale

Una dintre misiunile noastre în serviciul cu clienți este reprezentată de crearea relațiilor de parteneriat pe partea de soluții de inginerie.

Împărțirea în sectoarele Auto, Industrie şi Distribuție, precum şi în subdivizii pe sectoare este răspunsul nostru la cerinţele pieţei, în ceea ce priveşte rapiditatea şi flexibilitatea. Întrebările, informaţiile, cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri ajung rapid şi sigur la cei care pot răspunde imediat, cuprinzător şi decisiv.

Protecția mărcii

Împreună împotriva produselor contrafăcute

Original sau fals? Chiar și profesioniștii nu depistează adesea diferențele mici, dar fine. În acest sens, piratarea produselor ascunde nenumărate riscuri, care în cel mai rău caz pot reprezenta chiar un pericol pentru integritatea fizică și viață. Dacă aveți îndoieli cu privire la autenticitatea unuia dintre produsele noastre, nu ezitați să contactați echipa Brand Protection.

Informați acum

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare