Noțiune de căutare

Societăți de distribuție

Prezenţa noastră mondială prin societățile de distribuție Schaeffler asigură legătura permanentă cu clienţii noştri, precum şi baza pentru preluarea imediată şi transpunerea în practică a cerinţelor clienţilor.

Centre Schaeffler pentru Tehnologie
Centrele Schaeffler pentru Tehnologie (STC) sunt centre locale de competență tehnică, cu ingineri cu calificare superioară.Acestea oferă peste tot în lume același standard de înaltă calitate privind competențele pentru soluții tehnice.

Parteneri din aria de Tehnologie ai Schaeffler
Partenerii de Tehnologie Schaeffler (STP) oferă un portofoliu complex pentru subansambluri mecatronice și, totodată, soluții integrate pentru portofoliul de produse tehnologice marca Schaeffler în domeniul tehnologiei automatizărilor și sistemelor de antrenare. Partenerii noștri producători de sisteme oferă consultanță și însoțesc procesul integral, de la proiectare, inginerie, producție, montaj și punere în funcțiune, până la service pentru clienți. Prin selecția și utilizarea produselor corecte, se ajunge mereu la soluția optimă.

 • Regiune

  • Regiune

   Partajare pagină

   Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

   Acceptare