Noțiune de căutare

Awards Schaeffler România premiata de Forbes Romania pentru aportul adus în dezvoltarea economică a Regiunii Brașov

Pressrelease Stage Image
Schaeffler Romania a primit Premiul Billion Club pentru Performanță din partea Forbes Romania (Foto: Forbes România)

25.11.2022 | Brasov

  • Premiu din partea Forbes România - Best Cities For Business Brașov
  • Premiul „Billion Club pentru Performanță” poziționează Schaeffler România ca și una dintre cele mai profitabile companii multinaționale
  • Dna. Lieselotte Iordache, Director Resurse Umane Schaeffler România, a ridicat premiul în numele companie

În cadrul evenimentului „Best Cities for Business”, Forbes România, unul dintre cele mai relevante brand-uri de media de business la nivel național, a recunoscut contribuția deosebit de importanta adusă de Schaeffler România în dezvoltarea economică a Regiunii Brașov. Dna. Lieselotte Iordache, Director Resurse Umane, a ridicat în numele companiei „Premiul Billion Club pentru Performanță”, premiu care poziționează Schaeffler România ca și una dintre cele mai profitabile companii multinaționale, cu implicare activă și de impact în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea sustenabilă a comunității si economiei brașovene.

Schaeffler România s-a dezvoltat în mai puțin de 20 de ani într-una dintre companiile de top din regiunea centrală a României, devenind un contribuitor major la economia locală, precum și un angajator de top cu peste 5.000 de angajați care lucrează în 3 fabrici și care livrează produse auto și industriale către clienți globali. Investiția masivă de peste 800 de milioane de euro a plasat locația de producție din România pe hartă, nu doar la nivel regional, ci și la nivel național și global. Expertiza, serviciile și soluțiile companiei sunt foarte căutate și apreciate de o gamă largă de clienți din diferite industrii, cum ar fi industria energiei eoliene.

Brașov, orașul în care Schaeffler România își desfășoară activitatea de aproape de două decenii, rămâne una dintre ancorele principale în susținerea și accelerarea dezvoltării mediului de afaceri din țară. Cu o poziție puternică pe piața automotive și în industria turismului, cu proiecte și perspective ambițioase în zona aeronauticii și industriei eoliene, Brașovul are un potențial uriaș de dezvoltare, potrivit participanților la evenimentul Forbes Best Cities For Business, cât și viziunii echipei Schaeffler România, care se implică în mod activ în dezvoltarea potențialului tehnologic, a resursei umane și a sistemului de învățământ din oraș.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare