Noțiune de căutare

Responsabilitate socială Protejează-ți mâinile! – tema evenimentului Health and Safety Days la Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
Health and Safety Days la Schaeffler România Imagini: Schaeffler

12.05.2024 | Brasov

  • Health and Safety Days – parte din Global Learning Week, (Săptămâna Învățării Globale la Schaeffler)
  • 5 zile de training-uri online + 2 zile de eveniment live
  • +500 de angajați au participat activ la 7 standuri interactive

Cât de importante sunt mâinile? Nu este nevoie de mai mult de 1 secundă ca oricine să știe că sunt esențiale pentru orice aspect al vieții - acasă sau la serviciu. Cum ar arăta o lume în care fiecare mână lucrează în siguranță, unde riscurile sunt minime și comportamentul responsabil este la el acasă? Aceasta a fost direcția pe care fiecare angajat al companiei a fost îndemnat să o conștientizeze, în cadrul evenimentului Health & Safety Days, unde tema principală a fost "Protejează-ți mâinile".

În cadrul Schaeffler România cultura de safety este o prioritate, iar evenimente globale precum Health and Safety Days, ajuns la cea de-a doua ediție, vin să susțină angajamentul companiei în acest sens și să crească nivelul de conștientizare și implicare al tuturor angajaților față de importanța respectării normelor de siguranță, prevenirea accidentelor și protejarea sănătății și a mediului înconjurător. Acest angajament se reflectă în implementarea unor programe de formare și instruire continuă, în furnizarea echipamentelor de protecție adecvate și în promovarea unei culturi organizaționale în care fiecare angajat este responsabil și acționează în conformitate cu principiile și standardele de siguranță.

Sub motto-ul "Protejează-ți mâinile", Health & Safety Days la Schaeffler, parte integrată din Global Learning Week, s-a concentrat asupra unora dintre cele mai importante și complexe părți ale corpului uman: mâinile. Acestea sunt adesea expuse la diverși factori de risc, iar statisticile oficiale susțin acest lucru: o treime din toate accidentele de muncă implică rănirea acestora. De aceea, echipa Environment, Health & Safety (EHS) din Schaeffler România a promovat și susținut o serie de inițiative deosebite, dedicate tuturor angajaților companiei: 5 zile de training online cu 12 sesiuni specializate, 2 zile de eveniment față în față - angajați & echipa EHS, 7 standuri cu activități interactive și +500 de participanți. ”Energia și motivația de a deveni mai buni în ceea ce facem zi de zi vine atunci când reușim să îi convingem pe colegii noștri să facă trecerea de la trebuie să respect regulile la vreau să lucrez în siguranță, câștigându-le respectul, implicarea și angajamentul”, a fost mesajul transmis de echipa EHS Schaeffler România. Totodată, Georgiana Obeadă, Manager EHS Schaeffler România, a subliniat faptul că ”La Schaeffler, fiecare acțiune pe care o întreprindem pentru a crea condiții mai sigure sau pentru a schimba comportamentele nesigure, ne aduce mai aproape de obiectivul nostru: la finalul fiecărei zile, să ajungem toți cu bine acasă.”

Prin astfel de evenimente, inițiative și acțiuni, Schaeffler România nu demonstrează doar angajamentul său constant față de promovarea unei culturi de safety la cele mai înalte standarde, ci evidențiază rolul esențial al informării și conștientizării în construirea unui mediu de lucru sigur și sănătos. Compania nu se oprește la simpla respectare a standardelor impuse, ci își asumă un rol proactiv în modelarea unui mediu de lucru sigur, care să ofere protecție și îngrijire pentru fiecare angajat.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare