Noțiune de căutare

Poveşti de succes

Ceauşel Petru

Ceauşel Petru

 • Data naşterii: 31.07.1981
 • Data angajării: 17.04.2006
 • Post iniţial: Maşinist maşini mobile de transport (stivuitorist)
 • Post actual: Trainer optimizare procese (MOVE Trainer)

Debutul la Schaeffler România a fost în urmă cu aproximativ 7 ani, ca maşinist maşini mobile de transport în Departamentul Logistică.

De ce Schaeffler? Am simţit nevoia de a lucra şi de a face parte dintr-o companie multinaţională.

Datorită implicării şi a dorinţei de cunoaştere, după un an de la angajare am avansat la postul de gestionar, apoi Şef Birou Depozite, iar după 4 ani de Schaeffler am ajuns Şef Birou Logistică, având în subordine 17 stivuitorişti şi ocupându-mă de mentenanţa stivuitoarelor din Departamentul Logistică. După 5 ani şi jumătate în Departamentul Logistică am simţit nevoia de schimbare şi m-am transferat în segment productiv, respectiv Segmentul F-RSTO pe postul de Shop Floor Controller.

Implicarea şi rezultatele diferite faţă de ceea ce făceam înainte m-au dus la avansarea pe postul de MOVE Trainer în acest segment. Oportunitatea de a cunoaşte cât mai bine producţia si de a îmbunătăţi şi uşura “treaba operatorilor” cu ajutorul rezultatelor din urma Workshop-urilor, s-au revăzut şi în urma rezultatelor de la MOVE Review.

Descriere Schaeffler România: "Prelucrarea şi producerea doar a ceea ce are nevoie (şi plăteşte) clientul cu adevărat, cât mai eficient posibil".

Nu am niciun talent anume, sunt doar extraordinar de curios.


Duca Raluca Bogdana

Duca Raluca Bogdana

 • Data naşterii: 26.08.1981
 • Data angajării: 09.03.2006
 • Post iniţial: Referent CSC (Corporate Service Center)
 • Post actual: Specialist procese şi date

Având dorinţa de a mă angaja la o companie orientată spre viitor, care pune accent pe calitate şi profesionalism, care investeşte în mod continuu în dezvoltarea profesională a personalului şi foloseşte cele mai noi tehnologii, ca Schaeffler România, în februarie 2006, după ce m-am întors de la studii, am depus un CV la poarta companiei.

Am fost angajată în cadrul departamentului Stammdaten (baze de date), iniţial pe postul de referent date, iar mai apoi specialist CSC, ocupând în acelaşi timp şi funcţia de team-leader al echipei de proiecte. Indiferent dacă am fost presată de timp în cadrul proiectelor dezvoltate, am avut obligaţia de a asigura calitatea datelor furnizate. Evitarea greşelilor, respectarea termenelor, estimarea şi respectarea costurilor estimate reprezintă ghidul personal în atingerea ţelului de a obţine satisfacţia clienţilor noştri pentru a-i putea ajuta să „pună lumea în mişcare”.

Experienţa acumulată în fabrici partenere din ţări precum Mexic, Ungaria, Brazilia, unde a trebuit să planific şi să coordonez proiecte de rollout, precum şi şcolarizările susţinute, care mi-au testat mereu puterile şi mi-au dat încredere în forţele proprii, mă face să fiu mândră de compania în care activez de 7 ani.

Având în vedere că fac parte dintr-un departament suport, care ocupă un loc important în cadrul companiei, indiferent dacă participăm la proiecte locale sau globale, în care oferim training-uri în vederea întreţinerii bazei de date din SAP, este importantă calitatea muncii depusă, cunoştinţele acumulate şi lucrul în echipă, pentru a garanta succesul. Astfel, responsabilitatea fiecăruia dintre noi este foarte mare şi are scopul de a asigura un impact pozitiv asupra întregului departament şi implicit de a contribui la dezvoltarea acestei companii.

Şcolarizările şi cursurile oferite, posibilităţile de a acumula experienţă în fabrici din întreg concernul, locuri de muncă atractive, creativitate, rapiditate şi o înaltă dedicaţie personală pentru performanţa angajaţilor acordă companiei un avantaj de neegalat tuturor celor interesaţi de Schaeffler România.


Călin Marius-Bogdan

Călin Marius-Bogdan

 • Data nașterii: 13.03.1982
 • Data angajării: 18.07.2005
 • Post inițial: analist programator cu atribuții de KeyUser SAP
 • Post actual: sef birou Customer& Market Supply

Experiența “Schaeffler” am început-o in urma cu aproape 8 ani când proaspăt absolvent al facultăţii de informatică in limba germană din cadrul Universității Transilvania mi-am depus candidatura pe unul din posturile de KeyUser SAP, post despre care am aflat in urma discuțiilor cu unul din colegii mei care deja participase la interviu si fusese acceptat.

Ce m-a surprins intr-un mod extrem de plăcut încă de la intrare in fabrica a fost ordinea si curăţenia specifice firmelor cu capital german. Diferența fata de locul anterior de munca era enorma si abia puteam sa mă conving ca “se poate și așa”.

Aici am avut primul contact cu adevărata planificare a producției care pe parcursul celor 8 ani de Schaeffler s-a îmbunătățit considerabil in parte plăcându-mi să cred că si datorita mie prin suportul oferit colegilor din segmente vis-a-vis de modul de lucru cu SAP-ul pe modulele planificarea producției si logistică.

Experiențe profesionale de pe urma cărora am învățat multe au fost nenumărate însa îmi amintesc cu drag de proiectul de implementare al MES-ului un subsistem SAP menit sa colecteze datele de producție prin raportarea directa de către operatori. Un alt proiect de care îmi amintesc cu drag a fost implementarea in 2007-2008 a vânzării prin doua respectiv trei companii si livrarea directa a produselor la clienții finali ai grupului.

Începând de la finele anului 2009 am preluat coordonarea subdepartamentului Customer& Market Supply din cadrul departamentului PSC (Production Supply Chain) actualmente Demand and Capacity Planning sub atenta îndrumare a superiorului si mentorului meu in persoana d-lui Apafi Marian, alături de care am participat la o serie de proiecte de transfer de produse din alte fabrici ale grupului în ISB.

Despre companie se pot spune multe însa experiența Schaeffler trebuie trăita si totodată savurată. Nu pot decât sa mă bucur ca am beneficiat de așa o ocazie unde alături de colegii mei, așa cum spune si motto-ul grupului Schaeffler am avut posibilitatea sa “pun şi eu măcar un pic lumea în mișcare”.


Huzum Ciprian

Huzum Ciprian

Am intrat în companie după absolvirea liceului, la Atelierul de pregătire a tinerilor fără experienţă în câmpul muncii, unde am fost şcolarizat timp de 3 luni pentru postul de operator CNC.

După cele 3 luni de şcolarizare, am fost preluat de segmentul R, ulterior de segmentul T, pe postul de rectificator CNC, unde mi-am desfăşurat activitatea timp de 5 ani. În această perioadă am dobândit multe cunoştinţe noi, experienţă, astfel devenind din ce în ce mai bine pregătit din punct de vedere profesional.

Segmentul N mi-a oferit o oportunitate în dezvoltarea carierei, iar în momentul în care am aplicat pentru postul de Teamleiter am fost acceptat. Acest post a adus noi provocări, însă important este să reuşesc să-mi motivez şi să-mi organizez oamenii cu care lucrez pentru atingerea ţelurilor propuse, iar astfel provocările se transformă în reale satisfacţii.

Pentru mine Schaeffler Romania înseamnă: seriozitate, performanţă, calitate, dar totodată şi o oportunitate pentru cei care doresc să îşi clădească o carieră de succes într-o companie de viitor.

Deşi este important ca fiecare dintre noi să dea ce e mai bun din el, acest lucru nu este suficient. Doar printr-o echipă unită putem reuşi "să punem lumea în mişcare"!

Accesați pagina globală CareerXperience aici

Pe pagină, găsiți într-un mediu virtual pe care îl puteți explora, informații despre mediul global de lucru la Schaeffler, puteți accesa impresii din sediul nostru din Germania și puteți găsi posturi interesante selectate din toate regiunile. O selecție dintre posturile deschise la Schaeffler România sunt incluse ocazional pe pagină.

CareerXperience

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare