Noțiune de căutare

Activi prin sport

Pe măsură ce timpul trece, importanţa sportului în viaţa noastră se intensifică pe zi ce trece. Schaeffler România susţine ideea conform căreia, sportul oferă posibilitatea fiecărui individ de a se dezvolta într-un mod armonios şi organizat şi de a-şi dezvolta abilităţile fizice şi sociale. Plecând de la moto-ul „Împreună punem lumea în mişcare!”, compania noastră încurajează fiecare angajat la cât mai multă mişcare.

Activi prin sport

Corporate Games

„Corporate Games”, competiţia cu 23 de ani de experienţă la nivel mondial, se ţine în anul 2012 pentru prima oară şi în România. Acest concursul naţional polisportiv este destinat sportivilor amatori din societăţile comerciale din România. Schaeffler România participă în fiecare an la această competiţie, echipele noastre reuşind de fiecare dată să se situeze pe podium, făcându-ne mândri pe noi, toţi angajaţii Schaeffler, dar şi pe toţi ceilalţi susţinători.

Cupa Schaeffler România

În anul 2008 a debutat competiţia sportivă „Cupa Schaeffler România” la fotbal, care astăzi se dovedeşte a fi un eveniment sportiv de anvergură. Singura condiţie pentru a participa la aceasta, este să fii angajat Schaeffler România. Competiţia are loc în perioada mai-iunie a fiecărui an şi angrenează cel puţin 150 de angajaţi. În deschiderea finalelor celei de-a treia ediţii a „Cupei Schaeffler România” la fotbal, în 2010 a avut loc un „meci al marilor orgolii”, care a adus faţă în faţă reprezentativa managerilor şi cea a Comitetului Angajaţilor.

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare