Cupa de Pescuit Schaeffler România – prima ediție

20.10.2014 | BRASOV

Odată cu scăderea temperaturii apei şi cu apropierea iernii, când rezervele de grăsime sunt tot mai necesare supravieţuirii, ”pașnicii” devin mai activi şi, în plus, se hrănesc cu frenezie pe tot parcursul zilei…Adăugându-se pasiunea și răbdarea nemărginită, deseori greu de conceput pentru noi, oamenii ”simpli”, a celor care aleg chinuitoare deșteptări în jurul orelor de 3-4 dimineața pentru a merge pe baltă, Schaeffler România a ales luna octombrie a anului 2014 pentru a da startul primei ediții a Cupei Schaeffler la Pescuit.

O locație special amenajată, peste 70 de participanți, grupați în 24 de echipe și peste 12 ore de pescuit…Așa arată primele detalii din culisele cupei. O dată cu startul arbitrilor, angajații noștri au adus în lupta pentru cea mai mare captură, undițe care de care mai performante, nadă foarte atractivă, concentrare maximă, răbdare și și-au urat unul altuia ”Fir întins”.

La finalul competiției, rezultatele anunțate au făcut senzație:

• S-au prins aproximativ 92 de pești punctabili și câțiva care nu au intrat în clasament
  • Cele 24 de echipe au prins în total 368 kg de peste (sturion și caras)
  • Doar 2 echipe nu au reușit sa puncteze nici un peste
  • A fost prins un peste cu o greutate de peste 10kg

Toți participanții au primit câte o diplomă, iar cei mai buni dintre cei mai buni, au fost primit cupe special comandate și bineînțeles, aplauze din partea tuturor celor prezenți.

Editor: S.C. SCHAEFFLER ROMANIA S.R.L.

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG