Noțiune de căutare

Ediția a treia Cupa Schaeffler la Badminton 2016

05.11.2015 | Brasov

Cupa Schaeffler la badminton 2015 și-a desemnat câștigătorii! În ultima zi din luna octombrie, Sala WePlay din Brașov a găzduit ediția a treia a Cupei Schaeffler la badminton.

Competiția a adunat un număr considerabil de participanți, dovadă a faptului că badmintonul cucerește din ce în ce mai mulți angajați ai companiei. La ediția din acest an, cu patru săptămâni înainte de competiție, angajații Schaeffler au fost invitați pe terenurile de joc să se convingă că badmintonul este un sport minunat și, de ce nu, pentru a se antrena.

Foarte simplu la prima vedere, badmintonul este solicitant și pretențios. Fluturașul care trebuie trimis în terenul advers poate atinge viteze incredibile, fiind în același timp capricios și delicat. Sportivii au nevoie de agilitate, precizie, viteză de reacție, inteligență tactică, rezistență și o tehnică desăvârșită. Fluturașul de badminton atinge în mod frecvent viteza de 200km/h, dar recordul mondial de viteză pentru fluturaș este de 429 kilometri pe oră, în momentul plecării din rachetă. Viteza este imprimată de tehnică, nu de forță, și se reduce dramatic pe parcurs, motiv pentru care traiectoria poate fi extrem de surprinzătoare. Efortul depus de un jucător pe parcursul unui set care durează aproximativ 15-20 de minute este mai intens decât la multe alte sporturi, în același interval de timp.

Așadar, badmintonul se prezintă ca un joc complex și rafinat, fiind considerat "cel mai rapid sport de racheta".

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare