Noțiune de căutare

Produsul Schaeffler face posibilă Industria 4.0 Rulmentul VarioSense al companiei Schaeffler câștigă premiul “Cel mai bun din industrie”

Pressrelease Stage Image
Stefan Glück, Vice-Președinte Dezvoltarea Sistemelor Industria 4.0, Martin Kram, Vice-Președinte Industria de bază 4.0 și Peter Schuster, Vice-Președinte Industria cercetare și dezvoltare 4.0 (de la stânga la dreapta) au primit premiul “Cel mai bun din industrie” la gala din data de 7 iunie de la Centrul de convenții Vogel din Würzburg. (Imagine: Vogel Communications Group)

18.06.2018 | Brasov

  • “Cel mai bun dintre cei mai buni” în categoria tehnologiei de acționare
  • Mărturie a succesului activităților Industriei 4.0 ale companiei Schaeffler
  • Rulmenți cu bile cu canal adânc pentru testarea de către client, rulmenți cilindrici și conici în dezvoltare

SCHWEINFURT, 18 iunie 2018. La începutul lui iunie, rulmentul cu senzor VarioSense al companiei Schaeffler a fost numit “Cel mai bun dintre cei mai buni” de către revista industrială “MM Maschinenmarkt” în categoria tehnologiei de acționare a premiilor “Cel mai bun din industrie”.

“Suntem foarte mândri să primim acest premiu deoarece a fost votat în parte de către cititorii revistei și prin urmare reprezintă recunoașterea absolută de către ingineri proiectanți și dezvoltatori. Am definit Industria 4.0 ca o oportunitate viitoare ce face parte din programul orientat spre viitor “Agenda 4 plus Unu” și am început dezvoltarea acestui rulment cu senzor puternic integrat într-o etapă timpurie, utilizând rulmentul standard ca bază. Pentru că am făcut acest lucru, acum putem răspunde în mod flexibil cerințelor clienților dintr-o gamă variată de aplicații”, își arată entuziasmul Peter Schuster, Vice-Președintele Departamentului de Cercetare și Dezvoltare în domeniul strategic al Industriei 4.0.

Numai companiile care au câștigat sau au fost nominalizate deja pentru premii în industrie sau a căror inovație s-a dovedit că generează interes în rândul cititorilor pe portalul online al revistei au fost nominalizate pentru acest premiu. Procesul de determinare a câștigătorilor premiului a combinat evaluarea de către juriul specialist independent format din editori “MM Maschinenmarkt” și experți din domeniul industriei și cercetării cu un sondaj online în care 12.000 de cititori și-au putut exprima votul.

Rulmenții VarioSense ai companiei Schaeffler emit multiple semnale simultane pentru mașină și monitorizarea procesului într-o singură unitate compactă și prin urmare fac posibile soluțiile Industriei 4.0. În inelul senzorului, care are o lățime standardizată a profilului de 7 milimetri, pot fi aranjate până la cinci elemente ale senzorilor. Acestea au valori fizice diferite în mașină și pot fi utilizate ulterior pentru controlarea transmisiilor, monitorizarea proceselor sau calcularea duratei de viață utilă rămasă.

Versiunea bazată pe rulmentul cu bile cu canal adânc standard ce a fost prezentată în 2017 este testată acum de mai mulți clienți, în timp ce rulmenții cilindrici și conici VarioSense se află în prezent în faza de dezvoltare.

Ca parte din programul său orientat spre viitor “Agenda 4 plus Unu”, Schaeffler se poziționează ca furnizor principal de produse mecatronice inovative și servicii inteligente. În momentul proiectării componentelor digitalizate, rulmenții cu role reprezintă în general „punctul de măsurare” ideal pentru înregistrarea sarcinilor de regim, a parametrilor procesului și a condiției mașinilor: integrarea senzorilor, a elementelor de acționare, a aparatelor de comandă și a software-ului va crea funcții inovative și va face posibilă modelele de afaceri ce permit creșterea disponibilității mașinilor și echipamentelor și optimizarea proceselor.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare