Noțiune de căutare

10 ani de Gală în Schaeffler România Gala Premiilor Schaeffler Romania ediția a 10-a

Pressrelease Stage Image
Trofeele și diplomele pregătite pentru a fi înmânate câștigătorilor

17.12.2018 | Brasov

În 2018 s-au împlinit zece ani de Gală a Premiilor Schaeffler România! Colegi, prieteni, câștigători sau nominalizați, toți alături de echipa de management s-au bucurat de evenimentul aniversar al finalului de an, devenit un punct de referință pentru întregul colectiv!

Primul eveniment de premiere din Schaeffler România începea timid și cu multe emotii în urmă cu zece ani. Acum a devenit o tradiție pentru companie, finalul de an aducând împreună, colegi și prieteni, pentru a sărbători reușitele de peste an! 2018 a fost anul cu numărul zece al Galei, stabilind un număr record de nominalizări, 965, precum și un număr mare de participanți în cadrul evenimentului, peste 700 de colegi. Agenda serii a fost astfel, pe măsura așteptărilor. Totul a început cu o trecere în revistă a celor mai importante momente din 2018, printr-o prezentare în imagini, iar agenda a continuat cu momentul artistic al Cvartetului Anima, venite tocmai de la București pentru a îi încânta pe angajați cu cele mai frumoase colinde. Momentul culminant al serii a fost decernarea premiilor pe echipe, dar mai cu seamă a celor individuale, fiind urmate de tombole aniversare.

La eveniment a fost prezent și dl. director Sorin Poteraș, care a ținut să amintească de cele mai importante aspecte ale activității fabricii din Brașov, precizând câteva dintre rezultatele de top înregistrate de echipa Schaeffler România de-a lungul anului, dar și premiile și recunoașterile primite atât din partea Grupului, a clienților cât și a partenerilor. De asemenea, a felicitat angajații pentru un 2018 remarcabil, dar a propus și câteva direcții pentru un 2019 cel puțin la fel de reușit, pentru toți cei 4800 de angajați.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare