Noțiune de căutare

Schaeffler România susține excelența prin programe educationale 10 ani de Burse de Excelență

Pressrelease Stage Image
Cu ocazia aniversării de 10 ani a programului „Burse de Excelenţă” au avut ocazia să interacţioneze şi să-şi amintească de propriile experienţe bursieri din toate generaţiile ale programului.

11.01.2019 | Brasov

În 2018 s-au împlinit 10 ani de la prima sesiune a programului educațional Bursele de Excelență. Timp de 10 ani zeci de studenți ai Universității Transilvania din Brașov, care au avut rezultate deosebite s-au bucurat de susținerea Schaeffler România în parcursul lor educațional.

Bursele de Excelență este un program care se adresează studenților și masteranzilor Universității Transilvania din Brașov, care aspiră la o carieră de succes în domenii tehnice și non-tehnice și care au rezultate foarte bune la învățătură. În 2018, Schaeffler România a sărbătorit 10 ani de Burse de Excelență “10 pentru 10”. La moment aniversar, studenții din prima generație s-au întâlnit cu bursierii acestui an și au împărtășit din propriile experiențe. Impresii din partea bursierului Bogdan Zamfir: „A fost o întâlnire plăcută și interesantă în care am aflat modul prin care erau acordate bursele în primele generații, la ce probe erau supuși participanții. M-am simțit foarte bine alături de colegii bursieri din primele generații, mai ales ca atmosfera a fost una degajată și am primit de la aceștia câteva sugestii și sfaturi în ceea ce privește viitoarea mea carieră”.

În 2018 s-au acordat 20 de burse, în cele două sesiuni ale programului, care coincid cu cele două semestre ale anului universitar. Pentru a putea primi acest sprijin din partea companiei, studenții și masteranzii sunt invitați să aplice, în două sesiuni, 31 octombrie respectiv 31 martie a anului în curs. Aceștia trebuie să întocmească o listă cu documente care să ateste rezultatele educaționale deosebite, iar pasul următor presupune un interviu în cadrul companiei, cu o comisie de specialiști, moment în care se ia și decizia finală asupra candidaților.

Schaeffler România impulsionează prin astfel de programe educaționale studenții și masteranzii aflați la debutul carierei, spre o zonă în care rezultatele și excelența sunt apreciate și răsplătite!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare