Noțiune de căutare

Schaeffler România participă la Winter Corporate Games 2019 Cea mai medaliată companie: Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
O parte din medaliile acumulate de angajații Schaeffler România în cadrul Winter Corporate Games ediția 2019

31.01.2019 | Brasov

La ediția din acest an a Winter Corporate Games echipa Schaeffler România s-a clasat din nou în top, câștigând numeroase medalii și cupe. Rezultatele deosebite au adus companiei premiul pentru cele mai multe medalii câștigate, 34, iar pentru încă un an la rând, Schaeffler România a ocupat locul 1 în Divizia 4 din cadrul competiției.

Winter Corporate Games este un eveniment anual destinat companiilor din țară, în cadrul căruia echipele acestora sunt invitate pentru a-și testa abilitățile sportive. Pentru colegii pasionați de sport din Schaeffler România, participarea la Winter Corporate Games este deja o tradiție, care continuă de la an la an. În cadrul acestei ediții, desfășurată în perioada 25-27 ianuarie, compania a avut reprezentanți în cadrul mai multor sporturi, precum schi alpin, snowboard, volei pe zăpadă, badminton, baschet, biliard, bowling și tir. În urma muncii și a activității lor, colegii cei mai bine pregătiți s-au întors și cu medalii din cadrul competiției, mulți dintre aceștia regăsindu-se pe podiumul de premiere. Ca în fiecare an, evenimentul a strâns laolaltă colegi din zone de lucru diferite și a oferit contextul potrivit pentru a socializa și pentru a se destine, practicând sportul favorit.

Și anul acesta Schaeffler România a fost compania cu cele mai multe medalii câștigate, 34 și cea care pentru încă un an la rând, a ocupat locul I în cadrul Diviziei 4, unde se iau în considerare numărul de atleți înscriși și punctele câștigate de aceștia. Schaeffler România susține implicarea angajaților săi în astfel de evenimente și încurajează astfel un stil de viață sănătos și activ.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare