Noțiune de căutare

Concurs de Safety Prevenție, instruire și atenționare la Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
Câștigătorii împreună cu juriul concursului pentru ,,Safety” după înmânarea premiilor

08.02.2019 | Brasov

În ultimii doi ani toți angajații Schaeffler România au fost implicați în proiecte pentru siguranța la locul de muncă. Se investesc tot mai multe resurse pentru a crește siguranța angajaţilor. Ultimul proiect este un concurs desfăşurat cu angajaţii companiei pentru a identifica măsuri şi mai bune de Safety, privind utilizarea şi manevrarea corectă a mijloacelor de ridicat.

Este nevoie de mai mult decât sa fie urmate proceduri, să fie purtat echipamente, este nevoie de conștientizare a potențialelor pericole. Scopul concursului a fost acela de a preveni, instrui și atenționa angajații cu privire la utilizarea şi manevrarea corectă a mijloacelor de ridicat. Conducerea companiei susține o cultură a siguranței în companiei, pornind de la mesajul "Siguranța nu este o alegere! Este un mod de viață, aplicat zi de zi!" Astfel angajații sunt încurajați să se implice în menținerea unui mediu de lucru sigur, favorabil pentru sănătate și performanță.

Astfel, la finalul anului 2018 angajații Schaeffler au fost invitați să participe la un concurs în care chiar ei au avut “glasul expertului”, privind utilizarea şi manevrarea corectă a mijloacelor de ridicat. Au fost invitați să depună cât mai multe idei care vor îmbunătăţi în direcţia siguranţei, activitatea lor și a colegilor prin diferite măsuri de prevenție. Scopul concursului a fost acela de a promova un stil de lucu sănătos, reducând riscul de accidentare și îmbolnăvire.

Angajații au depus zeci de idei prin care au venit cu soluții despre cum își pot convinge colegii să utilizeze şi să manevreze corect macaraua, greiferul, şufele, lanţurile sau alte elemente similare. Au avut posibilitatea de a include şi aspecte legate de tehnica ridicării corecte (ex: ridicarea manuală a cutiilor, sculelor, dispozitivelor, etc). Un juriu de experţi a evaluat ideile propuse şi a premiat cele mai bune dintre acestea, cu 12 premii speciale.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare