Noțiune de căutare

Pompieri voluntari Schaeffler Salvează vieți și în timpul liber

Pressrelease Stage Image
Pompierii voluntari ai S.P.S.U. Schaeffler participă adeseori la exerciţii şi simulări, precum cea din imagine.

12.03.2019 | Brasov

În postura de pompieri-salvatori s-au aflat doi angajați ai Serviciul Privat pentru Situaţii Urgenţă Schaeffler, frații Emanuel Gerbacea și Tristan Gerbacea, care aflați în timpul lor liber în zona incendiului declanşat în Râşnov - Braşov, au observat focul și au răspuns imediat situației de urgență. Aceștia au apelat serviciul pompierilor din localitate, acționând alături de aceştia la stingerea incendiului.

Duminică, 10 martie la o casă din Râșnov, de pe strada Crișan a izbucnit un incendiu. Rafalele de vânt au amplificat imediat flăcările care riscau să se extindă și la locuințele din apropiere. Pompierii voluntari, frații Gerbacea, care se aflau întâmplător în zonă, în timpul lor liber, au acţionat imediat, au anunţat forțele de intervenție şi au acţionat până la sosirea acestora şi alături de acestea pentru a stinge incediul, bazându-se pe formarea lor din echipa de pompieri voluntari ai Serviciului Privat de Situații de Urgenţă de la Schaeffler.

Casa afectată de flăcări a fost distrusă în proporție de 80%. Incendiul a pornit de la centrala termică a imobilului. Din fericire, nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, locatarii casei nefiind prezenţi în imobil la momentul izbucnirii incendiului.

Membrii Serviciului Privat pentru Situații de Urgență de la Schaeffler se pregătesc încă din 2006 pentru evenimente neprevăzute. Cei doi pompieri au obținut numeroase premii în decursul anilor de activitate. Aceștia luptă cu flăcările în simulări complexe şi sunt pregătiţi să intervină oricând. Responsabilitatea pompierilor este mare, indiferent de natura situației de urgență pentru care sunt alertați şi aceasta este o situaţie în care au demonstrat că sunt mereu „de serviciu” pentru a proteja.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare