Noțiune de căutare

Schaeffler România vine cu o nouă provocare pentru angajații săi Tu ești #FanSchaeffler și în mediul online?

Pressrelease Stage Image
Concursul i-a provocat pe angajați să fie și mai activi în mediul online

11.04.2019 | Brasov

Tu știi ultimele noutăți despre compania noastră? Tocmai în acest sens Schaeffler România și-a provocat angajații în a căuta și mai multe informații despre companie, dar și de a fi mai activi în mediul online. Cel mai implicat #FanSchaeffler, care și-a manifestat interesul pe paginile companiei a fost premiat în urma unui concurs intern.

Like, share și follow au fost cuvintele care au descris cel mai bine ultimele zile din martie, mai exact provocarea #FanSchaeffler care a fost lansată angajaților. #FanSchaeffler a fost o invitație adresată angajaților de a demonstra că urmăresc și sunt la curent cu ultimele noutăți din companie, prin intermediul paginilor de internet ale Schaeffler România. Angajații au avut ocazia ca pentru o săptămână, să interacționeze online, dar și să afle ultimele noutăți despre compania noastră. În concurs au intrat 60 de persoane, dornice să demonstreze că sunt #FanSchaeffler în online. Dintre toți aceștia, o colegă s-a dovedit a fi cel mai activ și norocos dintre aceștia și s-a bucurat de un premiu pe măsură, dar și de titlul de #FanSchaeffler. Acest concurs intern a apărut din dorința de a-i familiariza și mai bine pe angajați cu paginile existente ale Schaeffler România, precum și de a le oferi un imbold, pentru a-i ține mereu informați și în temă cu toate subiectele de interes.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare