Noțiune de căutare

Bucuria copiilor – pe ordinea de zi la Schaeffler România Ziua Copilului și a Mediului, un eveniment de succes!

Pressrelease Stage Image
Copiii angajaților Schaeffler au avut parte de multe activități distractive, dedicate tuturor grupelor de vârstă.

25.06.2019 | Brasov

Data de 08 iunie, este data la care Schaeffler România a răsunat de zâmbetul și buna dispoziție a copiilor și angajaților, care au venit la evenimentul ”Ziua Copilului și a Mediului”. Peste 2250 de participanți s-au bucurat de activitățile special pregătite în ”Lumea Copiilor” și în ”Lumea Tehnicii”. Peste 100 de ore de lucru, peste 60 de voluntari și peste 2 luni de pregătiri au fost necesare pentru a asigura cele 5 ore de distracție neîntreruptă.

În România, pe data de 1 iunie este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului, iar pe 5 iunie, Ziua Internațională a Mediului. Fiind o companie cu grijă pentru ”viitor”, Schaeffler România a ales să celebreze cele două zile într-una singură, organizând pe data de 8 iunie 2019, Ziua Copilului și a Mediului. Sub umbrela unor valori bine consolidate, acest eveniment marchează de mai bine de 7 ani faptul că în cadrul companiei, atenția față de generațiile viitoare, față de ambient și ecosistem, față de planetă și față copii, este extrem de importantă. Din acest motiv, evenimentul și-a propus dintotdeauna să ofere tuturor copiilor o zi special dedicată lor, în care să primească atenție, în care să râdă, să danseze, să nu aibă nici un fel de griji, dar în care să conștientizeze că este responsabilitatea fiecărui individ, indiferent de vârstă, să aibă grijă de mediu și să prețuiască timpul petrecut în aer liber.

Lumea Copiilor, una dintre cele doua zone principale de atracție, a oferit un univers inedit, în care cei mici s-au putut bucura de un labirint și un dats uriaș, de facepainting și de un atelier de creație, de concursuri de sumo, dar și de un teren de fussball în mărime naturală. De asemenea, Colțul Safety, organizat de specialiștii SSM & EHS din cadrul companiei, a însemnat multă distracție, dar și multe lecții învățate, prin intermediul jocurilor de prezentare a echipamentelor de protecție utilizate în diferite zone de muncă, prin jocurile de colectare selectivă, dar și prin identificare riscurilor la care ne supunem dacă nu respectăm normele de mediu.

Lumea Tehnicii a urmărit o introducere punctuală în rândul activităților de producție ce au loc în Schaeffler România. Totodată, prin intermediul activităților pregătite, precum montare rulmenți & roboței, testul detectorului de mișcare sau demonstrațiile pneumatice, specialiștii Schaeffler au putut prezenta participanților meserii căutate pe piața de muncă, precum și meserii care pot fi de succes în viitor, având în vedere tendința crescută spre digitalizare.

Pentru toți participanții, de la angajați, voluntari și organizatori, „Ziua Copilului și a Mediului”, este unul dintre cele mai așteptate evenimente, deoarece această zi amintește fiecăruia momentele frumoase din copilărie, fie întorcându-se cu gândul în trecut, fie retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare