Noțiune de căutare

Schaeffler România așteaptă noi masteranzi și în 2019 Aplică în cadrul programului de master „Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie”

Pressrelease Stage Image
Alege programul de master Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie alături de Schaeffler România

27.06.2019 | Brasov

Și anul acesta Schaeffler România vine aproape de absolvenții facultăților tehnice și le propune unul dintre cele mai inovatoare programe de masterat derulate în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov. Este vorba despre programul Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie, care a debutat în 2018 și care acum își așteaptă candidații.

Schaeffler România susține după cum timpul a demonstrat-o deja, programele educaționale destinate tinerilor aflați la începutul carierei, iar colaborarea în cadrul programelor de masterat cu Universitatea Transilvania din Brasov nu este altceva, decât o altă dovadă a acestui lucru.

Alegerea masterului potrivit, nu este mereu la îndemână, de aceea Schaeffler România vine în întâmpinarea absolvenților, care în curând se vor afla în fața acestei decizii. Perioada înscrierilor la programele de master derulate de Schaeffler se aproprie cu pași repezi, iar locurile sunt limitate, mai ales în cadrul programului de studiu - Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie, de aceea vă oferim toate informațiile necesare despre acesta, tocmai ca alegerea sa fie perfectă.

De ce să alegi programul – Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie?

 • Ingineria Mecanică știi că ți se potrivește iar engleza ca limbă de predare nu-ți este deloc străină;
 • Vei avea șansa de a primi informații de la lectori din România și Germania
 • Vei aprofunda cunoștintele acumulate în timpul programului de licență.
 • Vei avea ocazia să acumulezi cunoștințe cu aplicabilitate reală în domeniul de business.
 • Vei avea șansa de a dezvolta o carieră de expert sau de manager în domeniul dezvoltării de produse, cu specific în sisteme de propulsie.

Programul de studiu este unul destul de complex, cu multe discipline ce au ca rol formarea și îmbogățirea bagajului de cunoștințe a fiecărui absolvent, iar cele ce se vor studia în cadrul programului Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie sunt:

 • Simularea sistemelor in ingineria autovehiculelor,
 • Soluții noi de motoare cu ardere interna,
 • Proceduri de testare si validare a sistemelor autovehiculelor,
 • Managementul termic si recuperarea energiei la motoarele cu ardere interna,
 • Sisteme de siguranță activă și pasivă,
 • Combustibilii viitorului,
 • Sisteme auxiliare ale motoarelor cu ardere interna,
 • Autovehicule speciale,
 • Automobile cu sisteme de propulsie alternative,
 • Simularea accidentelor de circulație.

Avantajele alegerii programului Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsie:

 • Însușirea metodelor, tehnicilor și tehnologiilor actuale și de viitor legate de proiectarea și producerea sistemelor de propulsie
 • Însușirea noțiunilor și terminologiei aprofundate din domeniul ingineriei mecanice
 • Dezvoltarea abilităților necesare pentru abordarea problematicii proiectării și a dezvoltării unui produs
 • Taxa de școlarizare acoperită de Schaeffler România și Universitatea Transilvania din Brașov

Când și cum te poți înscrie?

Acest program de master se adresează studenților de la facultățile tehnice, iar perioada de înscrieri este între 15 și 20 iulie 2019, când toți absolvenții au șansa de a deveni studenți cu oportunități și șanse multiple pentru viitorul lor profesional.

Pentru a afla mai multe detalii despre programul de master oferit de Schaeffler și cum se realizează înscrierea, aici și aici.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare