Noțiune de căutare

Programe educaționale de vară la Schaeffler România 76 de studenți practicanți și 54 de elevi „Angajați în vacanță”

Pressrelease Stage Image
Erika s-a bucurat ca timp de o lună să facă parte din echipa departamentului HR – Dezvoltare Personal

08.08.2019 | Brasov

Dacă pentru mulți elevi sau studenți vacanța de vară se rezumă doar la distracție cu prietenii, vara aceasta Schaeffler Romania a venit conform tradiţiei cu alternativa, adică a oferit sansa celor mai curioși și dornici dintre tineri să se alăture echipei companiei, să învețe direct de la specialiști și de ce nu, să-și descopere pasiunile.

Cum arată o zi de muncă la Schaeffler? A fost întrebarea de la care au plecat toți elevii și studenții, care au aplicat pentru programele educaționale de vară și care acum se bucură de experiențe memorabile în Schaeffler România și află desigur, pe propria piele, ce înseamnă un job aici.

Vara aceasta Schaeffler România a continuat seria de programe educaționale dedicate elevilor, dar și studenților și le-a oferit oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un cadru formal. Astfel, elevii care au părinții angajați în cadrul companiei s-au putut bucura de experiența „angajat în vacanță”, care presupune ca timp de 30 de zile, elevii să fie parte a unei echipe din producție și să devină membri activi ai acesteia. Irina, elevă participantă în cadrul acestui program ne spune: „a fost una dintre cele mai bune experințe, chiar mi-am dat seama nu e totul ușor și că pentru a putea crește, trebuie să cunoști multe și să duci totul până la capăt”. Vara aceasta sunt implicați 54 de elevi în programul „Angajat în vacanță” în cadrul companiei noastre și mai bine de 45 de mentori, care au grijă ca elevii să fie îndrumați corect.

Tot în aceasta perioadă, în cadrul practicii studențești de vară, 76 de studenți au avut noroc să-și petreacă vacanța de vară într-o multinațională ca Schaeffler România. Timp de o lună aceștia au ocazia să lucreze cot la cot cu cei mai buni ingineri, proiectanți și specialiști din Schaeffler în zona lor de interes și desigur, au ocazia să primească cele mai bune sfaturi, dar și să pornească în drumul lor profesional cu o experiență memorabilă, utilă și care le va deschide multe uși în viitor.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare