Noțiune de căutare

Cea de-a V-a ediție Bike Sunday a adunat peste 100 de participanți la start Competiție pe bază de distracție la Bike Sunday 2019

Pressrelease Stage Image
Concentrarea, echilibrul și desigur atenția în cadrul probelor au fost ingredientele principale ale zilei.

20.09.2019 | Brasov

Toamna debutează la Schaeffler România în fiecare an cu o nouă ediție a unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive, Bike Sunday. Anul acesta Bike Sunday a avut loc pe 15 septembrie 2019 și a strâns laolaltă mai bine de 100 angajați Schaeffler alături de familiile acestora, care au răspuns pozitiv invitației și au îndeplinit cu succes probele de ciclism, probele extra pregătite și cu toții s-au bucurat de puțină relaxare și voie bună într- o zi de duminică, în companie.

Se spune că mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, iar plăcerea de a participa la o competiție sportivă bazată pe voie bună și distracție este și mai mare, mai ales când știi că poți face asta alături de cei dragi. Ediția din acest an, cu numărul cinci, a adus la start zeci de copii, zeci de biciclete colorate și mulți participanți dintre angajatii Schaeffler România, fiecare dintre ei dorindu-și să prindă un loc pe podium. Competiția a constat în cinci probe de ciclism: Sprint viteză, Cursă cu obstacole, Îndemânare, Cross Country și King of the hill, desfășurată pe Dealul Măguricii din aproprierea companiei, amenajat în prealabil, probă la care au participat în principal cicliști mai avansați. Probele au fost organizate pe niveluri diferite de dificultate, dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Fiecare participant a fost cronometrat, iar timpul cel mai bun a fost premiat la final, cu o diplomă și un voucher cadou.

Un alt punct cheie al zilei a fost mult așteptatul Treasure Hunt. Pe baza unei hărți și a câtorva mici indicii plasate in cadrul companiei, echipele formate ad-hoc au avut la dispoziție mai bine de o oră pentru a îndeplini cât mai bine, cele peste 20 de provocări cei îi așteptau in zona exterioară a companiei. Nu le-a fost deloc ușor și nici la îndemână, însă lucrul în echipă și coordonarea au fost elementele cheie, care au adus succesul pentru primele două dintre cele 20 de echipe, care au indeplinit corect și integral toate provocările.

Un alt element de interes al acestei ediții a fost și prezența E-Bike-ului Schaeffler. Susținători sau participanți cu toții au putut încerca și testa bicicleta electrică din companie, pentru câteva minute. Ziua s-a încheiat cu o bine-meritată masă la cantină, iar după aceasta a fost realizat și clasamentul final, pentru fiecare probă în parte. Locurile I, II, III din cadrul fiecărei probe și categorii de vârstă au fost premiate și răsplătite pentru rezultatele lor minunate, pentru efort și determinare. De asemenea, această ediție și-a desemnat și cel mai popular și cel mai performant ciclist, recompensați și ei cu premii speciale și aplauze din partea tuturor.

Schaeffler România susține desfășurarea de astfel de evenimente, ca Bike Sunday, care este un motiv de a aduce împreună angajații Schaeffler, de a încuraja la mișcare, la un stil de viață activ și de a oferi contextul necesar socializării și distracției impreună, colegi și prieteni, chiar în cadrul companiei.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare