Noțiune de căutare

Aniversarea fabricii în 8 octombrie 2019 15 ani de activitate pentru Schaeffler România în fabrica de la Brașov

Pressrelease Stage Image
15 in prim plan: elevii din Centrul de Formare sarbatoresc aniversarea de 15 ani cu o poza speciala.

11.10.2019 | Brasov

Ziua de 8 octombrie este data la care povestea Schaeffler România începea. În acest an ziua de 8 octombrie ne-a regăsit tot în mijlocul angajaților, sărbătorind împreună această zi specială, mai ales că în acest an Schaeffler împlinește o vârstă importantă, 15 ani de activitate în fabrica de la Brașov. Privind retrospectiv au fost 15 ani plini de proiecte, de reușite și lecții, de provocări, dar cu siguranță 15 ani plini de experiențe, rezultate și timp, care a trecut atât de repede.

Istoria nu se scrie cu creionul, istoria nu se scrie cu vorbe, ci se scrie cu fapte și oameni implicați. În Schaeffler România ne mândrim deja cu o istorie de 15 ani de când ne desfășurăm activitatea în fabrica de la Cristian. De-a lungul celor 15 ani de activitate constantă și responsabilă s-au întâmplat multe lucruri precum:

  • Extinderea proiectului inițial de la doar 3 hale de producție la 6
  • Portofoliul de produs cuprinde 13 produse realizate direct în fabrica de la Brașov: cel mai mic produs are 17 mm diametru, cel mai mare 4 m, iar cel mai greu 10,5 tone
  • Realizarea de produse speciale, precum: cea mai mare articulatie sferică de rulment – 4,700 kg și 1,900 mm.
  • Deschiderea unui centru performant și modern de cercetare și dezvoltare – Engineering Center
  • Inițiator în realizarea Școlii Profesionale Germane Kronstadt, din 2019 Campus Tehnic Brașov
  • Inaugurarea unui nou centru de testare în cadrul fabricii până la finalul lui 2019
  • Implicarea și derularea a mai multor programe educaționale pentru elevi, studenți și absolvenți, precum: Angajat în vacanță, Bursele de Excelență, Programe master, Schaeffler Trainee etc.
  • Implicarea in proiecte de responsabilitate socială: campanie internă donații, campanie internă donare ghiozdane elevi sub numele „Adoptă un copil la început de an școlar”
  • Nenumărate premii și distincții oferite companiei, care atestă nivelul înalt de calitate și profesionalismul Schaeffler, au fost primite atât din partea clienților, a colaboratorilor cât și din partea mediului de afaceri brașovean și național.

Cei 15 ani de activitate au fost plini și cu nenumărate evenimente dedicate angajaților, dar și cu multe experiențe menite să contribuie la dezvoltarea companiei pe termen lung. Toate rezultatele acumulate în timp au apărut doar prin intermediul muncii unei echipe motivate, determinate și implicate. Ne mândrim cu o echipă puternică și la ceas aniversar ne mai rămânem doar să spunem: La mulți ani, Schaeffler România!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare