Noțiune de căutare

„Copiii, cei mai buni prieteni ai planetei” Concursul de Desene pe teme de mediu a continuat anul acesta online

Pressrelease Stage Image

12.06.2020 | Brasov

Concursul de Desene a continuat în acest an în mediul online! Ediția din 2020 derulată pe pagina de Facebook a companiei a adunat aproximativ 100 de desene colorate și tot la fel de mulți participanți, încurajări și aprecieri virtuale, care au făcut din acest concurs, atracția finalului de primăvară.

Concursul de Desene este pentru Schaeffler România o tradiție mult așteptată de angajați, dar mai cu seamă de copiii acestora. Dacă până acum, copiii angajaților erau invitați să realizeze cele mai frumoase desene, care mai apoi erau expuse chiar în companie și votate de întreaga echipă Schaeffler, de data aceasta lucrurile au stat puțin diferit, având în vedere perioada pe care o traversăm. Concursul de Desene a mers mai departe, dar într-o variantă online, chiar pe pagina de Facebook a companiei – Schaeffler România.

De data aceasta, participarea în concurs a fost deschisă tuturor, atât angajaților Schaeffler România, cât și susținătorilor din mediul online, urmând câțiva pași simpli.

Pornind de la tematica „Copiii, cei mai buni prieteni ai planetei”, micii artiști s-au întrecut in culori și idei, reușind să impresioneze audiența cu niște desene minunate, pline de culoare. Aceste desene au fost mai apoi postate de părinți pe pagina de Facebook – Schaeffler România, în cadrul postărilor dedicate concursului, menționând categoria de vârstă pentru care participă, respectiv 0 – 2 ani, 3 – 5 ani, 6 – 9 ani, 10 – 15 ani, 16 – 18 ani. Câștigătorii au fost desemnați în urma votului public, manifestat prin like-uri, iar desenele care au acumulat numărul cel mai mare de like-uri au fost declarate câștigătoare, la finalul concursului.
Iată lista câștigătorilor aici:

Categoria 0 – 2 ani: Racz Reka – care a acumulat 143 de like-uri
Categoria 3 – 5 ani: Albu Agnes – care a acumulat 232 de like-uri
Categoria 6 – 9 ani: Mocanu Ionut – care a acumulat 154 de like-uri
Categoria 10 – 15 ani: Scorțea Andreea – care a acumulat 64 de like-uri
Categoria 16 – 18 ani: Bogatu Raluca – care a acumulat 60 de like-uri

Concursul din acest an a adus și ceva nou, și anume, premiul juriului! Pentru ca această ediție să fie cu adevărat specială, Schaeffler România a apelat la ajutorul a trei specialiști, din domeniul artistic și creativ, respectiv George Roșu artist, Simona Bucătaru fotograf și Dan Costea, Senior art director. Cei trei au ales din toate desenele înscrise în concurs, marele câștigător al juriului, respectiv Cris Mironescu – din categoria de 10 – 15 ani.

Concurenții au avut și o motivație pe măsură în acest an, respectiv un premiu de nerefuzat, format dintr-un set de 5 brelocuri NICI, oferit premianților. Premiul juriului a fost ceva și mai atrăgător: un set de 5 brelocuri NICI + un voucher cadou, pentru marele câștigător.

Ediția a XI-a a Concursului a fost încă o dovadă că cei mici sunt o sursă inepuizabilă de inspirație și creativitate, astfel le mulțumim tuturor pentru participarea în concurs, pentru munca depusă, pentru frumoasele desene realizate și îi felicităm pe fiecare în parte!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare