Noțiune de căutare

Moment aniversar pentru compania de la Brașov 16 ani de activitate pentru Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
La mulți ani, Schaeffler România!

08.10.2020 | Brașov

  • 16 ani de activitate de producție oficială în fabrica de la Cristian pentru Schaeffler România
  • 3 fabrici, 6 hale de producție și un portofoliu cu 14 produse, cele mai importante cifre ale Schaeffler România
  • Planuri de viitor: investiții strategice și dezvoltarea domeniului de Cercetare & Dezvoltare prin Centrul de Testare

Ziua de 8 octombrie este data la care povestea Schaeffler România începea. Este ziua în care tragem linie și privim cu mândrie spre trecut și cu multă încredere spre viitor. Au fost 16 ani de activitate intenși, cu rezultate, clădiri noi ridicate, planuri dezvoltate și numeroase produse record realizate.

De data aceasta momentul aniversării nu ne mai regăsește în mijlocul angajaților așa cum obișnuiam în fiecare an, iar asta pentru ca perioada pe care o traversăm acum nu permite acest lucru. Dar, pentru că ne dorim să rămânem măcar în gândul și sufletul fiecărui angajat Schaeffler am pregătit un scurt overview al principalelor realizări ale companiei, de până acum:

  • Extinderea proiectului inițial de la doar 3 hale de producție la 6 și construcția uneia noi în 2020, alături de două noi depozite logistice
  • Portofoliul de produs cuprinde 14 produse realizate direct în fabrica de la Brașov: cel mai mic produs are 17 mm diametru, cel mai mare 4 m, cel mai greu 10,5 tone, iar cel mai subțire rulment de mari dimensiuni are 30 de cm
  • Realizarea de produse speciale, precum: cea mai mare articulatie sferică de rulment – 4,700 kg și 1,900 mm și cel mai subțire rulment de mari dimensiuni - 30 cm și diametru de 3,6 m.
  • Deschiderea unui centru performant și modern de cercetare și dezvoltare – Engineering Center și a unui centru nou de testare – Testing Center
  • Inițiator în realizarea Școlii Profesionale Germane Kronstadt, din 2019 parte din Campus Tehnic Brașov
  • Implicarea și derularea a mai multor programe educaționale pentru elevi, studenți și absolvenți, precum: Angajat în vacanță, Bursele de Excelență, Programe master, Schaeffler Trainee etc.
  • Implicarea și derularea a numeroase proiecte sociale cu impact în comunitate: acțiuni de donare (haine, încălțăminte, rechizite, alimente etc), Ziua Responsabilității Sociale la Schaeffler România, acțiuni de redirecțioanre a 3,5 % din impozitul pe venit, donații și sponsorizări către mediul educațional, medical și nu numai.

În cei 16 ani de activitate Schaeffler România a demonstrat că este o companie în care munca constantă și menținerea unei echipe puternice și experimentate reprezintă de cele mai multe ori cheia spre cele mai bune rezultate. Toate rezultatele, experiențele și provocările apărute de-a lungul celor 16 ani nu ar fi fost posibile fără o echipă determinată, perseverentă și motivată, care contribuie zilnic la îndeplinirea obiectelor. Astăzi mai mult decât oricând, le mulțumim și nu ne mai rămâne decât să adăugăm: La mulți ani, Schaeffler România!

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare