Noțiune de căutare

Conferința „România în dialog cu întreprinderile germane" Despre dezvoltare și perspective la conferința IN BIZ

Pressrelease Stage Image
Panelul din cadrul conferinței hibrid (online și în studio) „România în dialog cu întreprinderile germane”

28.06.2021 | Brașov

  • Reprezentanți Schaeffler în discuție cu dl. premier Florin Cîțu si alți investitori de prestigiu din Romania
  • Perspectivele economice din România pentru investitori germani
  • Dezvoltarea locației de producție Schaeffler la Brașov

Conferința economică IN BIZ „România în dialog cu întreprinderile germane”, organizată în 25 iunie 2021 de AHK România, în parteneriat cu Comitetul pentru relații economice în Europa de Est e.V. (OA) și cu susținerea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie Germane e. V. (DIHK) a debutat cu discuția de panel moderată de jurnalistul Deutsche Welle, Robert C. Schwartz.

În discuție cu dl. premier Cîțu și invitații din panel, dl. Eisenhuth, CEO Europa Centrală și de Est Schaeffler, a apreciat mediul de dezvoltare oferit de România, care a atras investiția Grupului Schaeffler, furnizor de top în industria auto și industrială în 2002 și a susținut creșterea locației de producție de la Brașov, care s-a dezvoltat într-una dintre cele mai mari și puternice locații de producție ale companiei globale.

„Trăim vremuri foarte provocatoare, caracterizate atât de schimbări sociale, geopolitice și macroeconomice de anvergură, cât și de o mare incertitudine. Am folosit anul crizei pentru a ne perfecționa strategia corporativă și a ne orienta către provocările și oportunitățile actuale, precum și pentru a deveni mai competitivi și mai pregătiți pentru viitor. Compania continuă conform planului inițial și implementează strategia de dezvoltare la nivel local. Desigur, toate acestea ținând cont de faptul că trebuie să rămânem cât mai flexibili și să ne adaptăm capacitățile la noile cerințe ale pieței, atât în sectorul auto, cât și în sectorul industrial.” a spus dl. Sorin Poteraș, administrator Schaeffler România.

În contextul anului de pandemie Schaeffler România a înregistrat rezultate bune. Nivelul veniturilor a crescut cu 1,67% în 2020. În anul 2021 obiectul principal al companiei este consolidarea statutului de producător de top cu competențe în cercetare-dezvoltare pentru a oferi o orientare strategică pe termen lung și o valoare adăugată pentru Brașov. Acest obiect este susținut de investiții în extinderea capacităților de producție și a dotărilor.

„Continuăm conform planului inițial și implementăm strategia noastră de dezvoltare pe plan local. Desigur, toate acestea se întâmplă luând în calcul că trebuie să rămânem cât mai flexibili și să ne ajustăm capacitățile în funcție de noile cerințe din piață, atât în sectorul Automotive, cât și în sectorul Industrie.” Declară Sorin Poteraș, administrator Schaeffler România.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare