Noțiune de căutare

Achiziție BEGA International B.V. Schaeffler își consolidează portofoliul de servicii în divizia industrială

Pressrelease Stage Image
Schaeffler a achiziționat BEGA International B.V., un producător de top de scule specializate în montarea și demontarea rulmenților. Aici: Dispozitivele de încălzire prin inducție permit încălzirea economică a energiei a rulmenților și scurtează timpul de asamblare.

30.07.2021 | Schweinfurt, Brasov

  • Achiziția extinde gama de produse Schaeffler pentru montarea și demontarea rulmenților cu role
  • Acord de achiziție și transfer de acțiuni pentru 100% din acțiunile semnate la 28 iulie 2021
  • Un pas cheie în extinderea activității de servicii Schaeffler în cadrul strategiei sale „Roadmap 2025”

Odată cu achiziționarea BEGA International B.V. („Bega”), unul dintre liderii pieței în domeniul producției de scule speciale în asamblarea și dezasamblarea rulmenților, Schaeffler își extinde în continuare portofoliul de servicii. Prin accesul la platforma IIoT de la Schaeffler, care a fost creată pentru prima dată pentru soluția de monitorizare Schaeffler OPTIME, vor fi create în viitor noi posibilități și pentru instrumentele de mentenanță inteligente de la Bega. Clienții beneficiază de o experiență integrată, de la instalare la monitorizare și întreținere, până la repararea unui rulment, datorită - parțial - unei interfețe comune cu utilizatorul. Clienții și partenerii primesc soluții și servicii pentru toate aspectele legate de întreținerea și monitorizarea unui rulment dintr-o singură sursă, iar utilizarea diferitelor soluții de mentenanță este simplificată și mai mult.

„Viziunea pentru domeniul nostru strategic de afaceri Industry 4.0 este de a fi partenerul preferat al clienților noștri pentru soluții de întreținere ‘predictive’ și ‘prescriptive’. Datorită cooperării cu Bega, suntem capabili să oferim clienților soluții de service de top pentru rulmenți și alte componente ale trenului de antrenare - în fiecare fază a ciclului de viață”, spune Rauli Hantikainen, director afaceri strategice Industrie 4.0. la Schaeffler.

„Datorită acestui nou parteneriat, Schaeffler și Bega se vor clasa printre furnizorii de top de soluții de mentenanță”, a declarat Henk van Essen, care este actualul CEO al Bega și va rămâne în acest rol în viitor. „De asemenea, dorim să fim cel mai inovator furnizor de instrumente de mentenanță.”

Despre BEGA International B.V.

Înființată în 1978 și cu sediul în Vaassen, Olanda, Bega este un producător și distribuitor de instrumente specializate pentru montarea și demontarea rulmenților și a altor componente de acționare. Instrumentele Bega sunt utilizate în departamentele de producție și întreținere ale companiilor MRO și OEM. Bega exportă în peste 60 de țări și oferă soluții personalizate pentru o gamă largă de industrii, inclusiv cele eoliene, feroviare, miniere și siderurgice.

Extinderea portofoliului de servicii în cadrul strategiei „Roadmap 2025”

Schaeffler își dezvoltă în permanență oferta și devine tot mai inovator, agil și eficient pentru a rămâne partenerul tehnologic preferat pentru clienții săi. Compania este ghidată în aceste eforturi de noul său cadru strategic, Roadmap 2025. Ca parte a noii sale direcții strategice, compania promovează extinderea portofoliului său de produse și servicii pentru întregul ciclul de viață.

Editor: Schaeffler AG
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare