Noțiune de căutare

Proiect decizie de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” Anunț: Amplasare cuptor tratament termic în hală existentă

Pressrelease Stage Image

30.08.2021 | Brașov

Anunț public: SCHAEFFLER ROMANIA SRL, cu sediul în Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov, titular al proiectului “Amplasare sistem de scanare pentru detectarea cu ultrasunete la inelele pentru rulmenți cu role de mari dimensiuni în hală existentă”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul „Amplasare sistem de scanare pentru detectarea cu ultrasunete la inelele pentru rulmenți cu role de mari dimensiuni în hală existentă”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 800 - 1630 și vineri între orele 08.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare