Noțiune de căutare

Proiect decizie de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” Anunț: Continuare lucrări și modificare AC 146/2008 pentru hala industrială

Pressrelease Stage Image

10.09.2021 | Brasov

Anunț public: SCHAEFFLER ROMANIA SRL, cu sediul în Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov, titular al proiectului ”Continuare lucrari si modificare AC 146/2008 pentru hala industriala”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul ”Continuare lucrări și modificare AC 146/2008 pentru hala industrială”, propus a fi amplasat în comuna Cristian, Aleea Schaeffler, nr 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00 - 16.30 și vineri între orele 8.00 - 14.00, precum și la urmatoarea adresă de internet www.apmbv@anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare