Noțiune de căutare

UnDA Verde la mișcare! Schaeffler Bike Sunday la a 7-a ediție

Pressrelease Stage Image
Probele au reprezentat o adevărată provocare pentru participanții de toate vârstele!

22.09.2021 | Brasov

  • Primul eveniment în persoană a avut loc pe biciclete
  • Probe pline de adrenalină pentru toate categoriile de vârstă: Cross Country, Sprint viteză, Cursă cu obstacole, Îndemânare la Paper Boy și King of the hill
  • Vânătoare de comori cu provocări: ursulețul Schaeffler le-a dat bătăi de cap participanților

În Schaeffler România, septembrie este asociat cu unul dintre cele mai active și așteptate evenimente din cadrul companiei: Bike Sunday! Deși anul trecut evenimentul a fost unul de la distanță, în conformitate cu pandemia, ediția din acest an, cu numărul șapte, a adus angajații Schaeffler din nou împreuna în parcarea asfaltata a companiei, pentru derularea unor probe pe bicicletă, dar și fără!

În 19 septembrie 2021, cu mic cu mare, cu biciclete și trotinete, angajații Schaeffler împreună cu familiile și prietenii au ales să își o petreacă duminică activă în aer liber la companie.

Distracția a fost garantată și s-a văzut faptul că angajaților Schaeffler le-au lipsit astfel de activități. Atât probele pe roți, cât și vânătoarea de comori pentru echipe au fost abordate cu multă energie și implicare 100%.

Competiția dedicată cicliștilor a constat în cinci probe: Sprint viteză, Cursă cu obstacole, Îndemânare în parcarea asfaltată și Cross Country și King of the hill, desfășurată pe Dealul Măguricii din fața companiei, amenajat în prealabil, probă la care au participat în principal cicliști mai avansați. Probele au fost organizate pe niveluri diferite de dificultate, dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Fiecare participant a fost cronometrat, iar timpul cel mai bun a fost premiat la final la fiecare categorie.

Participanții s-au bucurat și de activități de echipă în mult așteptatul Treasure Hunt. Pe baza unei hărți și a câtorva mici indicii plasate in cadrul companiei, echipele formate ad-hoc au avut la dispoziție mai bine de o oră pentru a îndeplini cât mai multe din cele peste 20 de provocări. Nu le-a fost deloc ușor și nici la îndemână, însă lucrul în echipă și coordonarea au fost elementele cheie, care au adus succesul pentru primele două echipe clasate, care au îndeplinit cel mai rapid toate provocările. Ursulețul Schaeffler a fost cel care le-a dat bătăi de cap participanților și s-a lăsat găsit extrem de greu, fiind bine ascuns într-un copac.

La final, pe lângă premiile și diplomele acordate concurenților, toți copii au avut parte de un cadou surpriză.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare