Noțiune de căutare

Awards Premii și recunoașteri pentru Schaeffler România, la final de 2021

Pressrelease Stage Image
Recunoașteri interne, dar și externe pentru Schaeffler România în acest final de an

25.11.2021 | Brasov

  • Premiu din partea Forbes România - Best Cities For Business Brașov
  • Patru premii câștigate la Global Production Forum în cadrul Grupului Schaeffler
  • Nominalizați la „Automotive Forum & Awards for Excellence Gala” organizat de Automotive Today Bucharest & The Diplomat

Schaeffler România încheie anul 2021 cu o serie de recunoașteri și premii, pentru activitatea sa de peste an, în ciuda provocărilor și incertitudinilor care au persistat și în 2021.

Forbes România a premiat Schaeffler România pentru realizările sale din ultimul an în cadrul primei ediții a evenimentului Forbes Best Cities for Business desfășurat la Brașov online în luna noiembrie a acestui an. În cadrul evenimentului au fost recompensate cele mai puternice companii din regiune cu premii de excelență pentru contribuția la dezvoltarea economică din regiune.

Schaeffler România s-a dezvoltat în mai puțin de 20 de ani într-una dintre companiile de top din regiunea centrală a României, devenind un contribuitor major la economia locală, precum și un angajator de top cu peste 5.000 de angajați care lucrează în 3 fabrici care livrează produse auto și industriale către clienți globali. Investiția masivă de peste 800 de milioane de euro a plasat locația de producție din România pe hartă, nu doar la nivel regional, ci și la nivel național și global. Expertiza, serviciile și soluțiile companiei sunt foarte căutate și apreciate de o gamă largă de clienți din diferite industrii, cum ar fi industria energiei eoliene.

Seria recunoașterilor a continuat și cu nominalizarea și participarea live la evenimentul „Automotive Forum & Awards for Excellence Gala”, organizat de Automotive Today Bucharest & The Diplomat și dedicat marilor companii din industria automotive din România.

La nivel intern, în cadrul evenimentului Global Production Forum al Grupului Schaeffler, unde sunt analizate și recunoscute performanțele la nivel global ale celor 75 de locații de producție Schaeffler. Locația de la Brașov a depășit așteptările și a câștigat mai multe premii: Premiul Best Improving Plant, la categoria „Cea mai bună îmbunătățire a fiabilității livrării”, pe baza rezultatelor înregistrate în 2020; Premiul Best Quality Solution – Cea mai bună soluție de calitate s-a acordat pentru dezvoltarea și implementarea unor noi soluții tehnologice, în procesele de producție a rulmenților de mari dimensiuni, cu diametre de până la 4.2 m și cu o greutate de 5 tone; Premiul Best Quality Performance – Cea mai bună performanță din perspectiva calității, ce recunoaște înalta performanță în satisfacerea clienților, zero defecte și o muncă de echipă excelentă între locațiile din Brașov și China.

Aceste recunoașteri și premii reconfirmă statutul de locației de la Brașov ca locație de top în Grupul Schaeffler, dar și pentru economia locală și clienții pe care îi are la nivel global.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare