Noțiune de căutare

Proiect decizie de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” Anunț: Construire platformă beton și extindere capacitate de tratament

Pressrelease Stage Image

21.12.2021 | Brasov

Anunț public: SCHAEFFLER ROMANIA SRL, cu sediul în Cristian, Aleea Schaeffler nr. 3, jud Brașov, titular al proiectului „Construire platformă beton exterioară langă hala 5 (pentru amplasare tanc de sare), în incinta Schaeffler Romania și Extindere capacitate de tratament și introducere tratament termochimic de carburare în hala 5 existentă”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” pentru proiectul „Construire platformă beton exterioară langă hala 5 (pentru amplasare tanc de sare), în incinta Schaeffler Romania și Extindere capacitate de tratament și introducere tratament termochimic de carburare în hala 5 existentă”, propus a fi amplasat în comuna Cristian, Aleea Schaeffler, nr 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00 - 16.30 și vineri între orele 8.00 - 14.00, precum și la urmatoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare