Noțiune de căutare

Află valorile corporative Schaeffler Joacă #GhiceșteCuvântul cu Schaeffler și câștigă premii

Pressrelease Stage Image

04.04.2022 | Brasov

  • #GhiceșteCuvântul – un concurs online pe tema valorilor corporative Schaeffler
  • Tu știi care sunt cele patru valori Schaeffler?
  • Pentru fiecare valoare descoperită ești premiat, iar marele premiu constă într-un set de brelocuri NICI & o boxă portabilă JBL

Schaeffler România aduce o nouă provocare, un concurs pe pagina sa de Facebook intitulat #GhiceșteCuvântul, pentru toți cei care doresc să cunoască și mai bine valorile corporative pe care se bazează activitatea companiei! Dă like postărilor din concurs, lasă-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii și poți fi premiat! Fiecare postare din concurs va avea câte un câștigător, ce va fi desemnat cu ajutorul random.org. La final, cei care au răspuns corect și au apreciat cel puțin o postare din concurs, vor intra într-o tragere la sorți specială, pentru marele premiu. Pentru șanse crescute în a câștiga marele premiu, apreciază și răspunde corect în comentarii și la restul postărilor din concurs. Pe scurt, patru postări, patru răspunsuri corecte, deci patru șanse de a câștiga marele premiu! Premiile de bază constau în set-uri de brelocuri NICI, iar la marele premiu se adaugă și o boxă portabilă JBL.

Cele patru valori ce urmează a fi descoperite în concursul #GhiceșteCuvântul stau la baza întregii activități a Grupului Schaeffler, fie că vorbim de zona de producție din Industrie sau Automotive sau suport. Descoperindu-le aveți șansa de a câștiga unul dintre cele cinci premii puse în joc.

Concursul este format din patru postări, toate marcate cu hashtagul #GhiceșteCuvântul, ce au rolul de a provoca utilizatorii în a descoperi cuvântul propus prin aranjarea literelor amestecate. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii sunt invitați să aprecieze pagina companiei, dar și postările din concurs, și să lase în secțiunea de comentarii răspunsul corect, respectiv cuvântul final care a fost descoperit prin aranjarea literelor. Aprecierea și răspunsul corect lăsat la cel puțin o postare din concurs reprezintă o șansă pentru a câștiga marele premiu. Deci, răspunsul și aprecierea lăsate la toate cele patru postări din concurs, reprezintă patru șanse de a câștiga marele premiu! Vor exista cinci câștigători: câte unul pentru fiecare postare în parte (patru postări = patru premii) și câștigătorul marelui premiu ce va fi extras dintre toți cei care au apreciat și lăsat răspunsul corect în secțiunea de comentarii la cel puțin o postare din concurs. La final, cu ajutorul random.org, vom afla cine sunt câștigătorii celor cinci premii ce constau în seturi de brelocuri NICI și o boxă portabilă JBL pentru câștigătorul marelui premiu.

Pe scurt - Cum se poate participa la concurs? Urmează acești pași:

  • 1. Apreciază pagina de Facebook Schaeffler România
  • 2. Apreciază cel puțin o postare din concursul ce are hashtag-ul #GhiceșteCuvântul
  • 3. Lasă în rubrica de comentarii la cel puțin una din postările ce are hashtag-ul #GhiceșteCuvântul, răspunsul corect – cuvântul obținut în urma aranjării literelor.
  • 4. Un răspuns corect la o postare, reprezintă o șansă de a câștiga marele premiu. Răspunsurile corecte lăsate la toate cele patru postări reprezintă patru șanse de câștig ce te pot aduce mai aproape de marele premiu!

Perioada de desfășurare a concursului este 4.04.2022 – 15.04.2022. Cei cinci câștigători vor fi aleși prin platforma random.org. Înainte de a participa la concurs se recomandă citirea cu atenție a regulamentul concursului, de mai jos:

REGULAMENTUL CONCURSULUI „#GhiceșteCuvântul”

Perioada: 4.04.2022 – 15.04.2022

1. CONCURSUL ŞI ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Concursul care face obiectul prezentului regulament are ca scop promovarea imaginii Schaeffler România, prin concursul #GhiceșteCuvântul prin pagina de Facebook Schaeffler România (denumit în continuare şi „Concursul”).

1.2. Organizatorul concursului este Schaeffler Romania, cu sediul în str. Aleea Schaeffler, nr.3 Cristian, Brasov, (denumit în continuare „Organizatorul” ).

2. REGULAMENTUL CONCURSULUI

2.1. Concursul se va derula în conformitate cu prezentul Regulament (denumit în continuare şi "Regulamentul”). Regulamentul, un ansamblu ce conține toate regulile Concursului, reguli ce sunt obligatorii în mod necondiţionat pentru toţi participanţii.

2.2. Regulamentul va fi adus la cunoștință publicului pe pagina de Facebook a Organizatorului. Participanții se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor şi prevederilor prezentului Regulament.

3. CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS

3.1. La concurs pot să participe orice persoane care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții (denumite colectiv în cadrul prezentului regulament “Participanţii” şi în mod individual “Participantul”):

a) au un user valid de Facebook și o poză de profil, asociat unei persoane fizice

b) sunt persoană fizică cu domiciliul în România.

c) deţin un document de identitate valabil care va fi prezentat, fizic sau in format digital, în scopul identificării, validării şi înmânării Premiului;

d) s-au înscris în concurs prin răspunsul corect lăsat în secțiunea de comentarii la cel puțin una dintre postările concursului marcat cu hastagul #GhiceșteCuvântul, au și apreciat printr-un “like” aceeași postare și au dat “like” paginii de Facebook .

3.2. Participarea la concurs este gratuită.

3.3. Toți participanții la concurs vor trebui să respecte Codul de Conduită Schaeffler, ce poate fi accesat aici.

3.4. La concurs pot participa și minorii de peste 16 ani, iar în cazul în care unul este declarat câștigător, părintele/tutorele legal va transmite acordul cu privire la participarea minorului la concurs și își va asuma responsabilitatea prelucrării prealabile a datelor cu caracter personal ale minorului, precum și ceea ce privește preluarea premiului.

4. CALENDARUL CONCURSULUI

4.1. Concurs se va desfășura in perioada: 4.04.2022 – 15.04.2022

4.2. Anunțarea tuturor celor cinci câștigători se va face în data de 18.04.2022

5. ALEGEREA CÂȘTIGĂTORULUI

5.1. Câștigătorii concursului vor fi aleși prin intermediul platformei random.org. Lista tuturor participanților din cadrul concursului va fi inserată pe random.org si se va folosi metoda randomize.

5.2. Vor fi luate in considerare doar persoanele care au apreciat cel puțin o postare marcată cu #GhiceșteCuvântul și au lăsat în secțiunea de comentarii răspunsul corect la cel puțin o postare din concursul propus de Organizator.

5.3. Câştigătorii vor fi anunţați pe unul dintre canalele de comunicare: postare pe pagina de Facebook și mesaj individual şi/sau email.

5.4. Organizatorul va putea face publice numele şi prenumele Câștigătorilor şi Premiul acordat, pe orice canal de comunicare consideră de cuviință.

5.5. Acordarea şi înmânarea Premiilor se vor către persoanele desemnate câștigătoare, în termenul şi la adresa indicate de Organizator. Înmânarea Premiului se va face în baza unui act de identitate valabil prezentat de Participant Organizatorului (sau de imputernicitul acestuia) și sub condiția semnării de către acesta a documentelor aferente acordării și/sau înmânării Premiului, în caz contrar Organizatorul având dreptul să nu mai acorde Premiul Participantului.

5.6. Dacă vreunul dintre participanți nu se află în județul Brașov, premiul va fi transmis prin curier, cu o confirmare de primire din partea câștigătorului. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru nici o neconformitate și/sau alte situații neprevăzute ce apar în timpul transportului premiului către câștigător sau după ce premiului a intrat în posesia câştigătorului.

5.7. În situația în care vreunul dintre câștigătorii desemnați în termen de 3 zile lucrătoare nu își revendică premiul, acesta va fi considerat necâștigător și Premiul va fi oferit urmatorului clasat, conform listei generate de random.org, Organizatorul fiind exonerat de orice răspundere privind acordarea Premiului in acest caz.

6. PREMIUL

6.1. În cadrul Concursului denumit în cuprinsul prezentului Regulament “Premiul”), care va fi acordat astfel:

6.2. Premiu per postare: un set brelocuri NICI

6.3. Marele Premiu: 1 boxă portabilă JBL și un set brelocuri NICI

6.4. Valoarea estimativ a premiilor este: 1 breloc = 5 euro | 1 boxă portabilă JBL = 30 euro.

6.4. Organizatorul şi Împuternicitul îşi rezervă dreptul de a modifica Premiul.

7. În calitatea sa de organizator, Schaeffler România vă informează cu privire la prelucrarea următoarelor categorii de DATE CU CARACTER PERSONAL:

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele tale furnizate prin intermediul platformei Facebook, care vor fi stocate în baza noastră de date. Acestea se referă la: date cont Facebook (nume și prenume, adresa de email, numărul de telefon).

7.1. Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal: Prelucrăm datele personale pentru concursul organizat cu scopul de a promova imaginea Schaeffler România în cadrul concursului #GhiceșteCuvântul.

Datele dumneavoastră nu vor putea fi folosite în alte scopuri și nici nu vor putea face obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

În situația în care va fi necesar ca, ulterior, datele să vă fie prelucrate și în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate inițial, mai sus menționate, înainte de orice prelucrare, vă vom furniza informații cu privire la noile scopuri și orice alte informații suplimentare relevante.

7.2. Temeiul prelucrării: Temeiul legal în baza căruia colectăm și administrăm datele dumneavoastră personale este consimțământul dumneavoastră, acordat cu prilejul participării în cadrul concursului organizat #GhiceșteCuvântul organizat prin intermediul paginii de Facebook Schaeffler România.

7.3 Durata stocării: Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pe o perioadă mai lungă în scopul de verificare a datelor în caz de contestații sau reclamații ulterioare, pentru justificarea premiilor și a impozitării produselor.

7.4. Securitatea datelor personale: Organizatorul respectă și protejează confidențialitatea datelor personale din platforma Facebook. Orice informație personală este prelucrată și folosită conform politicii de confidențialitate a datelor personale și nu va fi folosită în niciun mod care contravine acestei politici.

7.5 Drepturile persoanelor vizate:

7.5.1. Dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră, în mod gratuit: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate;

7.5.2. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea lor; în cazul în care datele sunt incomplete, puteți solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;

7.5.3. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs;

7.5.4. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

7.5.5. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor. Dvs. nu veți face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată a datelor.

7.5.6. Dreptul de a adresa cu o plângere autorității de supervizare

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare