Noțiune de căutare

Anunț public Celulă sudură: continuare procedură de emitere a aprobării de dezvoltare - etapa de încadrare

Pressrelease Stage Image

11.04.2022 | Brasov

Schaeffler Romania SRL, titular al proiectului „Amplasare celulă de sudură automată în hala existentă (atelier sudură)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare ”continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” pentru proiectul „Amplasare celulă de sudură automată in hala existentă (atelier sudură)”, propus a fi amplasat în județul Brașov, comuna Cristian, Aleea Schaeffler, nr 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 800- 1630 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare