Noțiune de căutare

Awards Schaeffler România, premiată în topul „Elite în Business Transilvania & Banat”

Pressrelease Stage Image
Trofeul oferit de revista Transilvania Business pentru Schaeffler România în calitate de Companie de elită în business

13.04.2022 | Brasov

  • “Companiile de elită în business” premiate de către Transilvania Business în cadrul evenimentului “The Voice of Business Brașov”
  • Schaeffler România, locul 2 la categoria “Companii cu capital străin”
  • Schaeffler România locație de top a Grupului Schaeffler
  • Brașovul, locația prielnică pentru business-uri de succes

Companiile ce aduc o contribuție importantă economiei locale au fost premiate în cadrul evenimentului “The Voice of Business Brașov”, ce a avut loc la începutul lunii aprilie. Premierea s-a realizat conform topului „Elite in business” realizat si publicat in ediția 107 a revistei Transilvania Business la categoriile: “Top 20 companii cu capital românesc ”, “Top 20 companii cu capital străin” și “Top 10 companii cu capital mixt”. Pentru realizarea topurilor s-a ținut cont de cifră de afaceri a companiilor, numărul de angajați, profitul, activele imobilizate și capitalurile proprii a celor 50 de companii prezente.

Schaeffler România s-a clasat pe locul doi la categoria “Companii cu capital străin” pentru contribuțiile aduse și rezultatele înregistrate în mediul economic din zona Transilvania & Banat.

Schaeffler România este una dintre locațiile de top de producție ale Grupului Schaeffler. Din 2002, compania produce la Brașov componente pentru sectorul auto, sectorul industrial și rulmenți grei pentru aplicații industriale, cum ar fi parcuri eoliene, aplicații off-road etc. În 2021 Schaeffler România și-a crescut echipa la peste 5.000 de angajați, a raportat o cifră de afaceri de 2,6 miliarde de lei și un profit net de 96,7 milioane de lei. Investițiile viitoare ale companiei se bazează pe extinderea capacității de producție - de exemplu noi linii de producție destinate domeniului căilor ferate - dar și în extinderea portofoliului de produse.

„Noua noastră poziție “we pioneer motion” vine cu o direcție strategică rafinată și revitalizată, ca și răspuns la mediul dinamic al pieței și provocările care rezultă pentru Schaeffler ca și furnizor global auto și industrial. Punem accent pe inovație, calitate și excelență în producție și astfel dorim să ne întărim poziția noastră de lider în domeniul rulmenților, profitând în același timp de oportunitățile noilor tehnologii industriale digitale și mecatronice. În cei 20 de ani de activitate în România, compania a devenit o forță în zona Brașovului, anul 2021 confirmând statutul de top atins cu peste 5.000 de angajați și o cifră de afaceri record. Succesul ce poate fi atins alături de o echipă de angajați valoroși și cu susținerea unui mediu de business care promovează dezvoltarea economică” a declarat Poteraș Sorin, administrator Schaeffler România.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare