Noțiune de căutare

Responsabilitate socială Donație Schaeffler România către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Pressrelease Stage Image
Sănătatea este pentru Schaeffler România o prioritate

21.04.2022 | Brasov

  • Schaeffler România finalizează o donație de 15.000 euro pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov
  • Un nou sistem special de tratament dedicat pacienților cu arsuri va fi disponibil în spital începând din acest an
  • Sănătatea angajaților, dar și a comunității locale este o prioritate pentru Schaeffler România

La început de 2022, Schaeffler România și-a arătat încă o dată susținerea față de sistemul medical din Brașov, prin donarea unui sistem tehnologic de mare necesitate în activitatea secției de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Proiectul inițiat de Schaeffler România încă din anul 2021 a făcut posibilă modernizarea tratamentului de specialitate dedicat pacienților cu arsuri. Sistemul donat, în valoare de 15.000 euro, numit și „baia de arși”, a înlocuit un dispozitiv manufacturat în industria brașoveană, pus în funcțiune în urmă cu mai bine de 45 de ani și utilizat de toate generațiile de specialiști de la înființarea în 1975 a secției.

Sistemul medical oferit de Schaeffler România respectă și îndeplinește specificațiile tehnice cele mai actuale și va contribui în îmbunătățirea condițiilor de tratare a pacienților arși, care sunt tratați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

„Prin implicarea Schaeffler România, încă unul din criteriile de acreditare a Unității Funcționale de Arși din Spitalul Clinic Județean de Urgență Braşov a fost atins. Încă de la momentul punerii lui în funcțiune, acest sistem a creat la modul maximal condițiile acordării unei asistențe medicale de înaltă specialitate în beneficiul pacienților cu arsuri care le pun în pericol viața, în paralel cu facilitarea implicării în acest tip specific de tratament a unei echipe medicale mult mai complexe. Gratitudinea colectivului secției față de acest gest al Schaeffler Romania este nu doar sinceră, cât, mai ales, extrem de greu de cuprins în cuvinte!” a transmis dr. Dan Grigorescu, medic șef secție clinică chirurgie plastică.

„Deși nu a fost o perioadă ușoară, ne bucurăm că am putut sprijini încă odată comunitatea medicală din Brașov și am putut dota una dintre cele mai performante secții ale Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, pentru că ne dorim ca atât angajații noștri, cât și comunitatea locală să beneficieze, cu încredere, de servicii și aparatură medicală de top” a declarat directorul general Schaeffler Romania, Sorin Poteraș.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare