Noțiune de căutare

Decizie privind emiterea revizuirii Autorizației Integrate de Mediu Anunț: Decizie privind emiterea revizuirii Autorizației Integrate de Mediu

Pressrelease Stage Image

31.05.2022 | Brasov

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a revizuirii autorizaţiei integrate de mediu pentru funcționarea instalației: Turnatorie de alamă și activități conexe IED și non IED de pe amplasamentul situat în localitatea Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, jud. Brașov, operator SC Schaeffler Romania S.R.L.

Categoria de activitate conform Anexei 1 din Legea 278/2013 privind emisiile industriale:

2.5 b) Topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, și exploatarea de turnătorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb și cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale.

în jud. Brașov, comuna Cristian, sr. Aleea Schaeffler nr.3.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 25.05.2022.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu se va afișa la sediul Primariei Comunei Cristian și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro, a Primăriei Comunei Cristian și a titularului de activitate.

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, din Brașov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro în termen de 30 de zile de la data primului anunț public.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare