Awards Schaeffler România premiată de Camera de Comerț și Industrie Brașov, la Gala Excelenței în Afaceri 2022

Schaeffler România a fost premiată la Gala Excelenței în Afaceri 2022 pentru prezența timp de 12 ani în „Topul Național al Firmelor – Faza Județeană”

21.07.2022 | Brasov

• Schaeffler România este de 12 ani în “Topul Național al Firmelor – Faza Județeană”, fapt care subliniază importanța companiei în ecosistemul industrial din România
  • Gala Excelenței în Afaceri din acest an a adunat într-un singur loc peste 600 de oameni de afaceri; au fost premiate peste 2000 de firme
  • Schaeffler România, locație de top în Grupul Schaeffler, dar și o afacere importantă pentru economia locală

Schaeffler România este una dintre cele mai puternice locații ale Grupului Schaeffler, furnizor global preferat pentru sectorul de industrie și automotive. Compania se numără printre cei mai mari angajatori la nivel național, cu peste 5000 de angajați și este recunoscută de către clienți de renume mondial drept un partener veritabil, care livrează constant la cel mai înalt nivel înalt de calitate Recunoașterea capacității extraordinare, a know-how-ului deosebit, a agilității, a dinamismului și eficienței echipei Schaeffler România este confirmată de numeroasele premii și distincții primite atât la nivel local și național, la nivel de Grup, cât și din partea clienților de renume mondial. În luna iulie, un nou titlu s-a alăturat palmaresului de recunoașteri obținute de Schaeffler România: în cadrul Galei Excelenței în Afaceri 2022, Camera de Comerț și Industrie Brașov a premiat compania pentru prezența timp de 12 ani în „Topul Național al Firmelor – Faza Județeană”, fapt care subliniază importanța companiei în ecosistemul industrial din România.

Gala Excelenței în Afaceri - eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 31 de ani.

La începutul lunii iulie s-a desfășurat “Gala Excelenței în Afaceri 2022”, care a avut loc pentru prima dată la noul Aeroport Brașov – Ghimbav, o locație deosebită și promițătoare pentru dezvoltarea regională, reprezentând, totodată, și locul de întâlnire al antreprenorilor locali, al oamenilor de afaceri, precum și al factorilor de decizie din zona municipală Brașov.

În cadrul evenimentului au participat peste 600 de oameni de afaceri, autorități publice și personalități remarcabile din domeniul economic, și au fost premiate peste 2000 de firme, pentru performanțele economice realizate și rezultatele deosebite în afaceri din ultimii 31 de ani.

Cu această ocazie, Schaeffler România a fost prezentă la eveniment și premiată pentru cei 12 ani în „Topul Național al Firmelor – Faza Județeană”.

Gala Excelenței în Afaceri 2022 a reprezentat și un prilej pentru mediul de afaceri și întreprinzătorii din zona Brașov, care au avut ocazia de a dezbate mediul economic actual, oportunitățile de creștere și, nu în ultimul rând, strategiile demne de adoptat pentru asigurarea unui impact pozitiv asupra mediului.

Pentru Schaeffler România, această recunoaștere este una specială, care reconfirmă statutul locației de la Brașov ca locație de top în Grupul Schaeffler, dar și pentru economia locală și clienții pe care îi are la nivel global. Din 2002, compania produce la Brașov componente pentru sectorul auto, sectorul industrial și rulmenți grei pentru aplicații industriale, cum ar fi parcuri eoliene, aplicații off-road etc. În 2021 Schaeffler România și-a crescut echipa la peste 5.000 de angajați, a raportat o cifră de afaceri de 2,6 miliarde de lei și un profit net de 96,7 milioane de lei. Investițiile viitoare ale companiei se bazează pe extinderea capacității de producție - de exemplu noi linii de producție destinate domeniului căilor ferate - dar și în extinderea portofoliului de produse.

Imagini: Schaeffler

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG