Noțiune de căutare

Anunț public Continuare procedură de emitere a aprobării de dezvoltare - etapa de încadrare

Pressrelease Stage Image

15.12.2022 | Brasov

Schaeffler România SRL titular al proiectului “Modernizarea liniei de brunare în linie kombi – procese de fosfatare în hala 9” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” pentru proiectul “Modernizarea liniei de brunare în linie kombi – procese de fosfatare în hala 9” propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630 și vineri între orele 800 – 1400, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare