Noțiune de căutare

Acord de mediu Amplasare linie Brunare în Hala 6 existentă

Pressrelease Stage Image

15.12.2022 | Brasov

Anunț public: SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL, anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Amplasare linie de brunare în Hala 6 existentă” propus a fi amplasat în județul Brașov, comuna Cristian, str. Aleea Schaeffler, nr. 3, fără certificat de urbanism conform Adresei nr. 10419/09.06.2021 emisă de Comuna Cristian.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00 - 16.30 și vineri între orele 8.00 - 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Acordul de mediu se va emite după cele 10 zile de la data publicării anunțului de titular, în lipsa comentariilor/observațiilor (la proiectul acordului de mediu) din partea publicului.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare