Noțiune de căutare

Responsabilitate socială Schaeffler donează jocuri, jucării și cărți pentru copii

Pressrelease Stage Image
Locația pentru colectare donații a fost special amenajată, în spiritul campaniei. Foto: Schaeffler România

05.12.2022 | Brasov

  • Campanie caritabilă la final de an la Schaeffler România: implicare activă a angajaților prin donații de jocuri, jucării și cărți în cantități remarcabile
  • Elevi ai unei școli din Brașov/Codlea s-au alăturat campaniei
  • Peste 200 de copii din familii nevoiașe vor primi cadouri de Crăciun în urma campaniei

De mai bine de un deceniu, la Schaeffler România finalul de an înseamnă, pe lângă analiza in detaliu a temelor ce țin de partea de producție si de companie, in general, și dedicarea către alte teme cu greutate, precum campaniile caritabile dedicate comunității locale. Astfel, la finalul lunii noiembrie, alături de angajați, Schaeffler România a colectat și donat sute de jocuri, jucării și cărți, care au ajuns la peste 200 de copii din familii nevoiașe.

Implicarea în proiecte, campanii și acțiuni de responsabilitate socială a devenit un obiectiv puternic urmărit în cadrul Schaeffler România. Implicarea angajaților companiei alături de familiile lor în astfel de direcții, realizarea unui cadrul oportun de manifestare a intenției ”de bine„, precum și dezvoltarea unei culturi privind preocuparea și a angajamentul echipei de la Brașov față de comunitatea locală și nu numai, sunt argumentele care stau la baza programului de CSR Schaeffler România.

Campania de Donații din 2022 a urmărit colectarea de Jocuri, Jucării si Cărți împreună cu angajații companiei și familiile lor. Au fost alocate 7 zile pentru donații și o locație special amenajată, care a fost umplută până la refuz de lucruri de foarte buna calitate, unele dintre acestea chiar noi. Au impresionat, de asemenea, prin perspicacitate și pro activitate, elevii din clasa a 3-a C, de la Școala Gimnaziala Nr. 3 Codlea, care au aflat despre campania de donații din Schaeffler România și au pregătit propriile lor donații, in cutii decorate cu fluturași ce poarta numele fiecărui copil implicat si le-au livrat in mod discret la companie.

Toate donațiile au ajuns la Asociația Diaconia din Brașov, care se va ocupa să pregătească cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru cei peste 200 de copii proveniți din familii nevoiașe, pe care îi au în grijă.

”Responsabilitatea socială este o preocupare constantă pentru compania noastră. Suntem conștienți de necesitatea implicării sociale și ne bucurăm că alături de angajații noștri putem fi alături de comunitatea locală în fiecare an.”, menționează Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare