Noțiune de căutare

Gala Premiilor Anuale Schaeffler România 580 de nominalizări pentru 264 de angajați în cadrul Galei Premiilor Anuale Schaeffler România

Pressrelease Stage Image
Câștigătorii au primit trofee pentru rezultatele pozitive obținute la finalul anului Imagini: Schaeffler România

20.12.2022 | Brasov

  • Ediția a 14-a a evenimentului intern, Gala Premiilor Anuale Schaeffler România, s-a desfășurat în format fizic, față în față, după 2 ani de ediții online
  • Au fost oferite 12 premii individuale, 5 premii de echipă și 2 premii speciale
  • Moment artistic și tombolă cu premii atractive pentru participanții la eveniment

Gala Premiilor Anuale Schaeffler este un eveniment cu tradiție pentru Schaeffler România, care celebrează contribuțiile personale ale angajaților ce promovează și cultivă valorilor companiei. Este o altă formă pentru acel ”Mulțumesc” pe care compania îl adresează angajaților care construiesc viitorul cu mult curaj și simț de răspundere, dedicându-se celor mai complexe teme de serviciu, care deseori depășesc fișa postului.

Cea de-a 14-a ediție a Galei s-a derulat în formatul consacrat, cel live, cu prezență fizică. A fost o bucurie pentru toți participanții să aibă din nou ocazia de a se reîntâlni față în față în cadrul unuia dintre cele mai apreciate evenimente de final de an, al cărui format urmărește să fie de business și engaging în egală măsură.

Pregătirile pentru acest eveniment au pornit încă din luna noiembrie, odată cu startul nominalizărilor. Timp de două săptămâni angajații Schaeffler România au avut ocazia de a transmite, sub forma unor nominalizări online sau olograf, aprecierile lor față de colegi, expunând în mod special rezultatele care îi calificau în cursa pentru ”cei mai buni” la cele 5 categorii de premiere. Gala oferă contextul perfect pentru a recunoaște în mod public cele mai bune rezultate ale celor ce au dat dovadă de agilitate, eficiență, performanță și excelență în 2022. În această perioadă au fost făcute 580 nominalizări pentru 264 de angajați, dintre care au fost aleși câștigătorii la cele 5 categorii de premiere (locurile 1,2,3), după două etape de jurizare. Juriul a fost compus în proporție egală din reprezentanți ai managementului și ai comitetului salariaților.

Și în acest an, pe lângă premiile individuale, s-au acordat și bine-cunoscutele premii pe echipă, urmărindu-le cele mai bune performanțe în funcție de indicatorii S (Safety), Q (Quality), D (Delivery), C (Costs) și M (Morale). Compania a oferit și două premii speciale, unul pentru furnizorul anului, cel alături de care a colaborat cel mai bine în 2021 și premiul pentru întreaga activitate. De asemenea, seria recunoașterilor a continuat și cu o tombolă cu premii deosebite, care a oferit șansa și altor angajați să se bucure de câștigarea unui premiu special.

Gala Premiilor Anuale Schaeffler a însemnat, pe lângă partea de nominalizări, aprecieri, recunoaștere publică și promovare a celor mai merituoși angajați, posibilitatea de a discuta despre provocările momentului si despre perspectivele de viitor alături de conducerea companiei, precum și posibilitatea a petrece timp alături de colegi, într-o atmosferă festivă, pregătită să aducă spiritul sărbătorilor mai aproape.

Imagini: Schaeffler România

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare