Noțiune de căutare

Anunț public Continuare procedură de emitere a aprobării de dezvoltare - etapa de încadrare

Pressrelease Stage Image

09.02.2023 | Brasov

Schaeffler România SRL, titular al proiectului „AMPLASARE MAȘINĂ DE SPĂLAT ÎN HALA 2 EXISTENTĂ ȘI AMPLASARE MAȘINĂ DE SPĂLAT ÎN HALA 3 EXISTENTĂ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare ”continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” pentru proiectul „AMPLASARE MAȘINĂ DE SPĂLAT ÎN HALA 2 EXISTENTĂ ȘI AMPLASARE MAȘINĂ DE SPĂLAT ÎN HALA 3 EXISTENTĂ”, propus a fi amplasat în județul Brasov, comuna Cristian, Aleea Schaeffler, nr 3.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00- 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare