Noțiune de căutare

Concurs #WeEnableMotion Schaeffler te îndeamnă sa fii mereu activ si te invita sa vorbești despre mobilitate și mișcare: #WeEnableMotion

Pressrelease Stage Image

16.02.2023 | Brasov

 • #WeEnableMotion: concurs online pe tema mobilității si a mișcării
 • Schaeffler îndeamnă la o viață activă prin mișcare si lansează o nouă provocare pe pagina de Facebook Schaeffler Romania
 • În 3 pași simpli (like & comments) poți câștiga 1 din cele 5 seturi cu produse promoționale Schaeffler

Schaeffler România aduce un nou concurs pe pagina sa de Facebook pentru toți cei care doresc să accepte o nouă provocare. Ca parte a identitatii noastre, ne dorim să modelăm viitorul mobilității ș al mișcării, nu doar în colaborare cu clienții și partenerii nostri, ci și alături de comunitatea noastră din mediul online. În acest context, te invităm să iei parte la un nou concurs, prin care Schaeffler te îndeamnă să fii mereu activ prin mișcare. Dacă raspunzi acestui criteriu, îți facem un up-grade pentru "kitul" de activități de iarnă, cu 5 seturi de produse promoționale. Oferă un like postării din concurs, lasă-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii conform solicitărilor și poți fi premiat! Vor fi desemnați 5 câștigători, ce vor fi aleși cu ajutorul random.org. Premiile constau în seturi de produse, fiecare set cuprinzând:

 • bob gonflabil: stabil și rapid în zăpadă, iar rulat devine o geanta de umăr
 • buff: cu tehnologie 4-way-stretch și protecție UV UPF 50
 • căciula: aspect clasic & cool, potrivit pentru zilele reci
 • snack box: cu 2 separatoare și mini recipient pentru dressing-uri.

Produsele sunt de înaltă calitate, realizate în condiții prietenoase cu mediul și sunt extrem de utile oricui.

Concursul debutează luni, 20 februarie și se va finaliza joi, 23 februarie, ora 14:00, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 28 februrie 2023, pe pagina de Facebook Schaeffler România.

Pe scurt - Cum se poate participa la concurs? Urmează acești 3 pași:

 • like postare: daca esti adeptul unui stil de viata activ prin miscare
 • comment: cu un exemplu de activitate prin miscare pe care o practici
 • comment: cu un exemplu prin care Schaeffler sustine miscarea

Perioada de desfășurare a concursului este 20-23.02.2023 (ora 14:00). Cei cinci câștigători vor fi aleși prin platforma random.org. Înainte de a participa la concurs se recomandă citirea cu atenție a regulamentul concursului, de mai jos:

REGULAMENTUL CONCURSULUI #WeEnableMotion

Perioada: 20.02.2023-23.02.2023 (ora 14:00)

1. CONCURSUL ŞI ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Concursul care face obiectul prezentului regulament are ca scop promovarea imaginii Schaeffler România și consolidarea brandului prin concursul #WeEnableMotion, prin pagina de Facebook Schaeffler România (denumit în continuare şi „Concursul”).

1.2. Organizatorul concursului este Schaeffler Romania, cu sediul în str. Aleea Schaeffler, nr.3 Cristian, Brasov, (denumit în continuare „Organizatorul” ).

2. REGULAMENTUL CONCURSULUI

2.1. Concursul se va derula în conformitate cu prezentul Regulament (denumit în continuare şi “Regulamentul"). Regulamentul, un ansamblu ce conține toate regulile Concursului, reguli ce sunt obligatorii în mod necondiţionat pentru toţi participanţii.

2.2. Regulamentul va fi adus la cunoștință publicului prin pagina de Facebook și pagina web a Organizatorului. Participanții se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor şi prevederilor prezentului Regulament.

3. CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS

3.1. La concurs poate participa orice persoană care îndeplinește cumulativ următoarele condiții (denumite colectiv în cadrul prezentului regulament “Participanţii” şi în mod individual “Participantul”):

a) are un user valid de Facebook și o poză de profil, asociat unei persoane fizice

b) este persoană fizică, ce are domiciliul în România

c) deţine un document de identitate valabil care va fi prezentat, fizic sau in format digital, în scopul identificării, validării şi înmânării Premiului

d) s-a înscris în concurs bifând cei trei pași menționați ca și condiții de participare în cadrul concursului #WeEnableMotion:

 • like postare: daca esti adeptul unui stil de viata activ prin miscare
 • comment: cu un exemplu de activitate prin miscare pe care o practici
 • comment: cu un exemplu prin care Schaeffler sustine miscarea

3.2. Participarea la concurs este gratuită.

3.3. Toți participanții la concurs vor trebui să respecte Codul de Conduită Schaeffler, ce poate fi accesat aici.

3.4. La concurs pot participa și minorii de peste 16 ani, iar în cazul în care unul este declarat câștigător, părintele/tutorele legal va transmite acordul cu privire la participarea minorului la concurs și își va asuma responsabilitatea prelucrării prealabile a datelor cu caracter personal ale minorului, precum și ceea ce privește preluarea premiului.

4. CALENDARUL CONCURSULUI

4.1. Concurs se va desfășura in perioada: 20.02.2023-23.02.2023 (până la ora 14:00)

4.2. Anunțarea tuturor celor cinci câștigători se va face în data de 28.02.2023

5. ALEGEREA CÂȘTIGĂTORULUI

5.1. Câștigătorii concursului vor fi aleși prin intermediul platformei random.org. Lista tuturor participanților din cadrul concursului va fi inserată pe random.org si se va folosi metoda randomize.

5.2. Vor fi luate in considerare doar persoanele care au bifat toți cei 3 pași menționați în regulamentul concursului #WeEnableMotion si postarii de pe pagina de Facebook Schaeffler Romania, care face trimitere la acest regulament

5.3. Câştigătorii vor fi anunţați prin postare pe pagina de Facebook.

5.4. Organizatorul va putea face publice numele şi prenumele Câștigătorilor şi Premiul acordat, pe orice canal de comunicare consideră de cuviință.

5.5. Acordarea şi înmânarea Premiilor se vor face către persoanele desemnate câștigătoare, în termenul şi la adresa indicate de Organizator. Înmânarea Premiului se va face în baza unui act de identitate valabil prezentat de Participant Organizatorului (sau de imputernicitul acestuia) și sub condiția semnării de către acesta a documentelor aferente acordării și/sau înmânării Premiului, în caz contrar Organizatorul având dreptul să nu mai acorde Premiul Participantului.

5.6. Dacă vreunul dintre participanți nu se află în județul Brașov, premiul va fi transmis prin curier, cu o confirmare de primire din partea câștigătorului. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru nici o neconformitate și/sau alte situații neprevăzute ce apar în timpul transportului premiului către câștigător sau după ce premiului a intrat în posesia câştigătorului.

5.7. În situația în care vreunul dintre câștigătorii desemnați în termen de 5 zile lucrătoare nu își revendică premiul, acesta va fi considerat necâștigător și Premiul va fi anulat.

6. PREMIUL

6.1. În cadrul Concursului denumit în cuprinsul prezentului Regulament “Premiul”), care va fi acordat astfel:

6.2. Premiu: un set produse promoționale Schaeffler. Fiecare set cuprinzând: bob gonflabil: stabil și rapid în zăpadă, rulat devine o geanta de umar, buff: cu tehnologie 4-way-stretch si protectie UV UPF 50, caciula: aspect clasic & cool, potrivit pentru zilele reci, snack box: cu 2 separatoare si mini recipient pentru dressing-uri.

6.3. Valoarea estimativă a premiilor este: 32,57 euro/set produse

6.4. Organizatorul şi Împuternicitul îşi rezervă dreptul de a modifica Premiul.

7. În calitatea sa de organizator, Schaeffler România vă informează cu privire la prelucrarea următoarelor categorii de DATE CU CARACTER PERSONAL:

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele tale furnizate prin intermediul platformei Facebook (date cont Facebook: nume și prenume, adresa de email, numărul de telefon) sau transmise în mod direct de participanți, care vor fi stocate în baza noastră de date.

7.1. Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal: Prelucrăm datele personale pentru concursul organizat cu scopul de a promova imaginea Schaeffler România în cadrul concursului #WeEnableMotion și în comunicarea despre concurs.

Datele dumneavoastră nu vor putea fi folosite în alte scopuri și nici nu vor putea face obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

În situația în care va fi necesar ca, ulterior, datele să vă fie prelucrate și în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate inițial, mai sus menționate, înainte de orice prelucrare, vă vom furniza informații cu privire la noile scopuri și orice alte informații suplimentare relevante.

7.2. Temeiul prelucrării: Temeiul legal în baza căruia colectăm și administrăm datele dumneavoastră personale este consimțământul dumneavoastră, acordat cu prilejul participării în cadrul concursului organizat #WeEnableMotion organizat prin intermediul paginii de Facebook Schaeffler România.

7.3. Durata stocării: Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pe o perioadă mai lungă în scopul de verificare a datelor în caz de contestații sau reclamații ulterioare, pentru justificarea premiilor și a impozitării produselor.

7.4. Securitatea datelor personale: Organizatorul respectă și protejează confidențialitatea datelor personale din platforma Facebook. Orice informație personală este prelucrată și folosită conform politicii de confidențialitate a datelor personale și nu va fi folosită în niciun mod care contravine acestei politici. Organizatorul este singura entitate care are acces la aceste date.

7.5. Drepturile persoanelor vizate:

7.5.1. Dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră, în mod gratuit: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate;

7.5.2. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea lor; în cazul în care datele sunt incomplete, puteți solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;

7.5.3. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs;

7.5.4. Dreptul de a solicita, în mod gratuit, ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

7.5.5. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor. Dvs. nu veți face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată a datelor.

7.5.6. Dreptul de a adresa cu o plângere autorității de supervizare

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare