Noțiune de căutare

#EmbraceEquity Schaeffler România spune DA echității de Ziua Internațională a Femeii

Pressrelease Stage Image
#EmbraceEquity alături de doamnele și domnișoarele din Schaeffler România Imagini: Schaeffler România

07.03.2023 | Brasov

  • #EmbraceEquity, tematica la nivel mondial pentru celebrarea Zilei Internaționale a Femeii
  • Schaeffler se alătură mișcării și susține diversitatea și egalitatea de șanse
  • În Schaeffler România peste 1700 de doamne își aduc contribuția la rezultatele companiei, aproximativ 1000 desfășurându-și activitatea în zona de producție

Schaeffler reunește peste 200 de locații in peste 50 de țări din întreaga lume, iar această poziționare globală aduce cu sine un grad ridicat de diversitate culturală. Lumea este multiculturală și la fel și echipa Schaeffler! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, echipa Schaeffler de la Brașov a celebrat realizările profesionale, sociale și economice ale femeilor, alăturându-se mișcării mondiale #EmbraceEquity. Astfel, doamne și domnișoare din companie și-au unit forțele, fiecare direct de la locul său de muncă, pentru a transmite un mesaj puternic: Schaeffler spune DA echității și egalității de șanse.

Setate ca și puncte strategice în Roadmap 2025, Diversitatea și Incluziunea (D&I) se află în centrul activităților la Schaeffler, prin crearea unui mediu de lucru echitabil, lipsit de prejudecăți, în care femeile și minoritățile au șanse egale și acces la beneficii. Munca în echipă, dincolo de granițele culturale și geografice, dincolo de barierele de gen, vârstă, religie, etc inspiră, motivează și conectează.

#EmbraceEquity la Schaeffler România
Luna martie este o lună dedicată femeilor de pretutindeni, iar în acest an doamnele și domnișoarele, dar și domnii din Schaeffler România au acceptat provocarea și s-au alăturat mișcării mondiale - #EmbraceEquity, o mișcare care îndrumă spre o lume diversă, echitabilă și incluzivă. O lume în care diferența este apreciată și celebrată. Printr-o mobilizare și implicare exemplară, doamnele și domnișoarele din companie, parte activă și directă din succesul Schaeffler de la Brașov, au transmis acest mesaj puternic, în cadrul unei sesiuni foto-video în care au ”îmbrățișat” echitatea.

În Schaeffler România, peste 1700 de doamne și domnișoare își aduc contribuția în mod constant la rezultatele de top ale companiei. Dintre acestea, aproximativ 1000 își desfășoară activitatea în mediul de producție și mai bine de 700 au o vechime de peste 10 ani în fabrică. Și la cel mai înalt nivel de conducere există reprezentare feminină, Schaeffler setându-și ca și obiectiv să ofere femeilor cât mai multe posibilități de a accesa funcții de conducere, cât și posibilități de a adera la arii de specialitate, considerate a fi mai degrabă, ”tipic masculine”.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare