Noțiune de căutare

R&D Schaeffler România își crește capacitățile de producție printr-un contract de finanțare cu Ministerul Economiei

Pressrelease Stage Image
Schaeffler România, reprezentată de Sergiu Roșianu, Manager R&D, semnează contractul de finanțare cu Ministerul Economiei Imagini: Schaeffler România

06.04.2023 | Brasov

  • Schaeffler România a semnat un contract de finanțare cu Ministerul Economiei în valoare de 547.440 RON
  • Proiect finanțat: Dotarea laboratorului de testare și validare a rulmenților din Schaeffler România
  • Contribuție relevantă pentru creșterea competitivității produselor și serviciilor pentru clienții globali

În luna februarie, Schaeffler România, reprezentată de Sergiu Roșianu, Manager R&D, a semnat un contract de finanțare cu Ministerul Economiei, prin schema de ajutor de minimis "Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creștere a competitivității produselor industriale”, pentru realizarea Proiectului “Dotarea laboratorului de testare și validare a rulmenților din Schaeffler România”. Valoarea totală a contractului este de 547.440 RON, din care 50% reprezintă ajutor de stat și 50% reprezintă contribuție din partea companiei.

Proiectul aprobat de Ministerul Economiei are în focus dezvoltarea capacităților de măsurare în Centrul de Testare și Validare Schaeffler România prin achiziția a două echipamente, care vor crește precizia de măsurare a coliviilor din plastic, precum si acuratețea anumitor parametrii de pe role. Investiția se aliniază angajamentului companiei de a se concentra pe inovație si dezvoltare și de a contribui la creșterea competitivității produselor și serviciilor pentru clienții globali. Soluțiile de înaltă tehnologie fac parte din obiectivele strategice ale locației de la Brașov, a doua cea mai mare locație de producție din Grupul Schaeffler, care de mai bine de 20 de ani și-a consolidat poziția de lider pe piața locală și globală în domeniul rulmenților de mari dimensiuni și a componentelor pentru industria automotive.

Dezvoltarea Centrului de Testare și Validare Schaeffler România aduce beneficii importante pentru Schaeffler, prin creșterea gradului de eficiență operațională, cât și printr-o contribuție concretă în creșterea calității produselor și serviciilor oferite. Investiția va oferi, de asemenea, un suport important pentru perfecționarea echipelor de specialiști din locația de la Brașov, așa cum precizează și Sergiu Rosianu, Manager R&D: ”Semnarea contractului de finanțare cu Ministerul Economiei reprezintă un alt pas important pentru dezvoltarea capacităților de cercetare și dezvoltare pentru validarea produselor din Schaeffler România. Achiziționăm echipamente noi pentru a sprijini cei 180 de ingineri, care lucrează pentru diverse proiecte de cercetare și dezvoltare”.

Editor: Schaeffler Romania
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare