ANUNȚ PRIVIND LANSAREA PROCEDURII DE ACHIZITIE SISTEM OPTIC DE MĂSURARE A ARBORELUI FĂRĂ CONTACT PENTRU MĂSURAREA LUNGIMII, DIAMETRULUI, ELEMENTELOR DE GEOMETRIE, PRECUM ȘI A TOLERANȚELOR DE FORMĂ ȘI POZIȚIE – 1 BUC

06.04.2023 | Brasov

Societatea SCHAEFFLER ROMANIA SRL, cu sediul în localitatea Cristian, aleea Schaeffler, nr. 3, județul Brașov, vă invită să depuneți oferta la procedura de atribuire a contractului privind achiziția de SISTEM OPTIC DE MĂSURARE A ARBORELUI FĂRĂ CONTACT PENTR MĂSURAREA LUNGIMII, DIAMETRULUI, ELEMENTELOR DE GEOMETRIE, PRECUM ȘI A TOLERANȚELOR DE FORMĂ ȘI POZIȚIE – 1 BUC.

Valoarea estimată: 399.016,24 lei, echivalentul in euro 80887,14 - curs ECB 04.04.2023, fără TVA.
Tipul procedurii: Procedură de achiziție organizată conform prevederilor contractului de finanțare nr. 7/28.02.2023, art. 8, alin. 6, lit. f).
Criteriul de atribuire: Prețul cel mai scăzut în condițiile respectării specificațiilor tehnice minime prevăzute în documentația de atribuire și anexele acesteia.
Tipul contractului: furnizare

Sursa de finanțare a contractelor ce urmează a fi atribuite: Ministerul Economiei prin Schema de ajutor de minimis Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creștere a competitivității produselor industriale și Fonduri proprii ale Beneficiarului.
Documentația de atribuire și documentele anexă necesare pentru elaborarea ofertei poate fi obținută la cerere de la resposabilul de procedură, Marian Chirvasă tel.: +40753056682, e-mail: chirvmri@schaeffler.com

Data limită pentru depunerea ofertelor: 11.04.2023, ora 15.00, prin e-mail conform modalităților comunicate în documentația de atribuire.