Noțiune de căutare

Loc 30 în top 100 angajatori la nivel național Poziționare de top pentru Schaeffler România în studiul "Cei mai doriți angajatori", realizat de Catalyst Solutions

Pressrelease Stage Image
Schaeffler România ocupă locul 30 în Top 100 Cei mai doriți angajatori din România în 2023

17.05.2023 | Brasov

  • Loc 30 în topul național al celor mai doriți angajatori în 2023
  • Schaeffler: angajator de referință în România
  • Rezultatul reflectă atractivitatea și valoarea companiei în piața din România

Schaeffler România se distinge prin poziționarea deosebită în preferințele angajaților la nivel național, așa cum rezultă din ediția 2023 a studiului "Cei mai doriți angajatori", realizat de Catalyst Solutions. Compania a obținut locul 30 în Top 100 cei mai doriți angajatori din România, confirmând astfel reputația de angajator de referință.

Desfășurat de-a lungul a 18 ani consecutivi, studiul "Cei mai doriți angajatori" reprezintă cel mai cuprinzător instrument de măsurare a nivelului de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Ediția din acest an a fost realizata în perioada decembrie 2022 – aprilie 2023, pe un eșantion reprezentativ de peste 14.000 de respondenți din diverse regiuni ale țării. Participanții la studiu au fost atât tineri la început de carieră, cât și profesioniști din domeniile științe sociale, business, inginerie și IT&C. Aceștia au fost întrebați care sunt primele 5 companii la care și-ar dori să lucreze, iar Schaeffler România s-a bucurat de un nivel semnificativ de recunoaștere și interes. Participanții la studiu consideră Schaeffler România ca fiind un angajator de referință, oferind oportunități de dezvoltare profesională și un mediu de lucru stimulant.

Poziția ocupată de Schaeffler România în topul național evidențiază, de asemenea, importanța și impactul în industria românească. Fiind o companie locală, cu o singură locație în țară, acest rezultat consolidează poziția sa pe piața muncii și reprezintă un indicator al valorii sale în rândul angajaților și al posibililor angajați.

"Sunt mândru că Schaeffler Romania a obținut o poziționare de top la nivel național, confirmându-se astfel angajamentul nostru față de dezvoltarea și satisfacția angajaților noștri. Continuăm să investim în dezvoltarea personală a echipei noastre și în crearea unui mediu de lucru stimulativ pentru a rămâne o destinație de top pentru talentele din industrie" - Stefan Gulacsi-Gologan, Director General Schaeffler Romania.

Sursa foto: TOP 100 Cei mai doriți angajatori din România în 2023 - Catalyst

Editor: Schaeffler Romania S.R.L.
Țara de emitere: România

Medii aferente

Terms of use for Schaeffler press pictures

Schaeffler press pictures may only be used for editorial purposes. Unless otherwise stated, all copyrights and rights of use and exploitation are owned by Schaeffler Technologies AG & Co. KG, Herzogenaurach (Germany) or by one of its affiliated companies. The reproduction and publication of Schaeffler press pictures is only permitted if the source is stated as follows: "Image: Schaeffler". The pictures may be used free of charge in such cases. The use of pictures for advertising or other commercial purposes, in particular their disclosure to third parties for commercial purposes, is hereby prohibited. Pictures may only be edited with the approval of Schaeffler.

We kindly request that a specimen copy be sent to us when Schaeffler press pictures are published in printed media (or a digital copy in the case of publication in electronic media). When using Schaeffler press pictures in films, please notify us and state the title of the film.

Use and utilization of Schaeffler press pictures is subject to the substantive laws of Germany without its conflict of law provisions. The place of competent jurisdiction shall be Nuremberg, Germany.

Postal address:
Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Corporate Communication
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Germany

presse@schaeffler.com

Descărcări

Comunicate de presă

Pachet (comunicat de presă + media)

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare